Wednesday, 27 July 2011

KemBara BiolOgi

Kami n Fasi2 n Cikgu2  
 NOta; Jannah ada dlm gmba ni.. cube cari... kalau jumpe senyap2 sudah la.. hihihihihi ni gmbo kelas 4science n 5science 2011 SMK BANTURA

Jannah lambat pdate dah berape minggu lepas dah.. HUHHHHHHHHHHH sibuk sangat.. Ok jannah cerita sikit sal Kembara Biologi ni.. pe2 pun ni kem paling best sekali... Coz kitorg yang sporting.. kih3.. Opsss fasi yang happy2 selalu. Buat kami tak terasa duduk dalam hutan DARA... hihihihi ingat2 ... ingat pacat.. euuuuuu

saje upload gmbar kabur ni
BEAR tOMEL3.... cunnn                                                                                                                                                                     






                   
Ehhhhhhh.. ok gak abang yang jage beruang ni.. kih3..tapi slut la.. selamba je die duduk kat tepi beruang tu cool je....... ti pas spm nak apply keje kat sane.. mane tau boleh jd partner beruang tu k Tapi beruang ni nampak tua la....Banyak lagi gmbar kat sana..  Siapa yang gi Lanchang jangan lepaskan peluang pergi ke... DEERLAND.. nama deerland.. tapi macam2 ada tak rugi.. rm 10 je...

 Kami beruntung dapat layanan dari pemilik DEERLAND tu sendiri... Seronok sangat!!!!!!!


OK Yang Ni Pulak Gambar kAt KEM..
Air sungai yang bersih.. Keruh bila korang masuk...

CUN!!!! Geng 5science

Abang Kem Kom... Teke yang Mane satu.. hihihi yang kiri kah , yang kanan kah, yang tengah kah.. fikir2 sendiri

 hihihihi mase2 yang menuntut kita untuk khusyuk..
gambar semase bendera dinaikan..

        Ni lak gmbar budak2 kelas jannah.. semua dah berpunya.. hihihihi macho k ??? tak langsung kan2... ada la gaye cam geng JUAVANA kan2..

Geng jannah ni.,. nYAYI LAGU.. Oh Kawan..

Lagu yang diubah dari lagu Pak Long.. Orang yang ubah lagu tu... Ketua kumpulan kami... Boleh tahan la jugak.. Tapi kalako un ada... Semua bagi kerjasama .. hihihihi
waktu ni... jannah menjerit sekuat-kuatnya.. rasa macam nak jatuh... sian pemandu gajah tu.. sory sangat
  
Ok ni cite sal rusa.. jinak memang jinak.. tapi jannah geli la nafas die  terasa katy tangan kite bila bagi die makan kentang ,,,

euuuuuuuuuuuuuu jannah geli... jannah takut.. eee...

h
huhuhuhu seronok....


Terima kasih semua yang telah menjayakan KEMBARA BIOLOGI ni,.....
         

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Monday, 4 July 2011

Hari paling malang

Mula ..... Kerja sekolah semua terbengkalai... Kalut gila nak gi sekolah.. Bagun dah awal 6 pg kira awal la... lepas mandi2 .. Konon nak la jugak pkai bedak... tengah pakai bedak.. tak pasan dah lambat lak urgh~ jap a... bnyak ag.. skunk nak buka puasa.,
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...