Monday, 16 May 2011

Suatu kelebihan ada kekurangan

 Setiap yang baik ada buruknya,
Setiap yang perfect ada cacatnya,
Majlis tu sangat meriah tapi ada cacatnya
Bagai orang selalu cakap pada akhir majlis
"Yang baik datang dari Allah S.W.T , Yang buruk datang dari kesilapan kami"
Hemm memang berpatutan pun
Benteng manusia berwarna biru berdiri ditengah dewan  kami yang putih hanya duduk ... Adakah benteng mengambil kentungan atas angin ????
Ok alasan biru mereka adalah juri .... Ok kami adalah penonton.... mana hak kami jika majlis hanya ditonton oleh benteng biru yang mengatakan dia juri.. Setahu Jannah juri biasanya tidak lebih 3 orang.. Betul tak ???.  atau Jannah salah ??? Jannah hanya dapat dengar jeritan keseronokan je.. tapi hampa tak dapat negok.. beteng biru pun menyekat pegerakat peserta bergerak.


Jannah bukan nak megeritik Si Biru tapi jadi pengajaran pada Si Biru agar tak ulangi masalah seumpama ini!!! Tak seronok la .. Si Biru pun kawan2 Jannah.. banyak komen negatif Jannah dengar.. Sebenarnya Si biru lah menjayakan majlis kami si putih hanya melukut tepi gantang ...

hampa

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Monday, 9 May 2011

hAri pAling Giler

 Hari macam biasa tak ada pun yang berbeza tetapi... Ada satu je bezanya... perbezaan itu memberi impak yang besar bagi aku. Sampai tak boleh berhenti gelak.. Bagai nak rak... pandang dari jauh macm sekuter.. sekali ngok depan2 suzuki la  edition apa aku tak tahu. Da a sekolah aku sejauh 3 km sepanjang itu aku ketawa. hahahhahahahhahahaha sampai sekarang aku nak ketawa je...  oleh sebab objek yang naik adalah

 
 Motor nie lah yang buat aku nak gelak sepanjang 3km
Siapakah pemilik motor yang sudi meminjamkan motor ini ???? Terima kasih la bebanyak tanpa motor ini . Mungkin gua tidak dapat balik lagi dari sekolah.


Wakakakaka,,, hoi ... he3 kalau no plak ni ada kenal... hi2... saya un tak kenal.. lallalalallala .. jadi kalau ada pe-pe hal dengan motor ni jangan cari gua Ok...
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Monday, 2 May 2011

rindu terubat

 Wa dah 2 minggu tak dapat buka internet... hahaha dah la menyebar fitnah ckp tak bayar bil internet... padahal wayar internet yang salah pasang ...  kesian betol ....  hemmm apa nak buat dah memang benda dah jadi... hemmmm rindu sangat nak on9 facebook dengan nak buatr new post dekat sini .... semua nya berakahir tgadi bila orang telekom datang betolkan... hua3,,,,
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...