Tuesday, 21 February 2012

sekali menjelma

Assalamualaikummm
Hummmm... hot hot je  rase cuaca kat Malaysia ni.. Perh ditambah pula dengan bermacam masalah menjadi Malaysia yang bercuaca tropika dah macam cuaca kat gurun sahara je... 
Saat saat yang dilalui dah macam bertahun jer... Perhhhhh peritnyer penderitaan ini... 
Intro yang mengambarkan betapa sengalnyer hidup guwa kali ni,,
Hari hari yang disusuri tak seceria dulu lagi semuanya kabur kelam gelap muramm semua buat guwa bertambah seramm,
Ntah la tak da apa yang seronok dah.. Live guwa dah hancussssssssssssssssss.. haluan yang guwa ambik ternyata salah .. Jauh terpesong... Ke pangkal jalan semula????
Guwa tak tau kalau guwa boleh cari jalan tu balik.,.. Perhhhh nak berubah memang sekejap je kan... 
Hemmmmmm guwa saje ayat malam malam ni.. tengah tension katekan macam2 ayat putis yang keluar lak.. k a .. U all doakan guwa tak terpesong kemane-mane.. Biar lah guwa berjalan di jalan yang lurus.. Aminnnn

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Friday, 10 February 2012

Hari Kekasih???

aSSALAMUALAIKUM...

wOhoooooo.. akhirnye setelah dipujuk2 jari jemari akhirnyerr akur menaip jua.. Hemmm macam ape yang guwa tau dan anda anda semua tau.,.. 14 feb setiap taun adalah haRI KEKASIH.. macam2 pandangan korang pasal valentine day kan2... Hemmm bagi yang tak ada mak we , pak we, suami , or isteri .. Tarikh ini kadang2 tak bermakna.. Tapiiiii.... Ikot a dieorang nak wat bermakna atau tidak.. Malaz nak buat intro panjang2

Emmm bagi guwa yang sememangnya tak berminat nak ambik tau pasal tarikh ni punnnn... 
Ape pun setahu guwa setelah 9 bulan tarikh keramat ni maka peratus baby di Malaysia dilahir meningkat.. Secara langsung berlaku la banyak baby damping.. Hummmm sedih pun tak guna... Kalau ditegah menyambutnya memang trend zaman sekarang sambut valentine.. Konon nak buktikan cinta sejati la kot ... 

Kalau nak sambut pun cukup la ros sekuntum coklat bar cap cabry satu.. tak perlu nak buktikan yang lebih2 tu..  Simpan sahaja tuk suami sah anda di kemudian hari...


plussss



Ingat la orang tersayang,
Jangan ingat nak bersenang.

 Atas tu pantun dua kerat tau .. Bace ikot jeda yang betul k... Rase macam topik terlalu awal la nak dipostkan.. tapi tak kire guwa nak post gak.. Ni semu sebab majalah kat kedai buku yang 2 ari lepas guwa pergi.. Semua muka depan bertemakan Valentine Day.. Perh ape ag terhasut buat entry pasal ni... 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Thursday, 2 February 2012

tak serajin dulu

assalamualaikumm..

hummmmm.. diakui aku dah tak serajin dulu nak update blog.. dengan masenyer yang tak berape nak ada.. tapi bila ngok orang dok update blog and aktif dok berblogger .. rindunyerrrr zaman2 dedulu.. contest sane sini aku join.. hummm BW aku lagi rindu.. Blogger2 yang aku follow semua best2... hummmm ..  Tunggu aku jadi student balik la baru sambung menjadi blogger yang ahli aktif balik... 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...