Monday, 9 April 2012

MINGGU2 YANG BEST

Salam sejahtera U all...

Rindu nak menaip kat sini .. Korang mesti tak rindu sye pun kan2.. Hummmm... Dah berzaman rasa tak update blog walhal realitinyer bru bape minggu.. WHAT???? Bape minggu??
Nak tau ape jadi pada minggu2 tersebut.. K mai sini saye bercerita...

Minggu pertame.. 
I gi ambik result.. Satu minggu busy isi borang tu borang ni maklum la lepasan SPM katekan.. Padahal isi UPU jer kat CC.. Tu pun tak pasan tarikh tutup 2 April.. Nasib ada kawan ingatkan kalau tak nyesal tak sudah lerr,.. Humm lastly isi borang tu 1 April .. April fool..Annoying (~_~)V

Sebelum ni ada wat entri sal result saye... But tak bagitau result nyerr.. Ok dengan rasa bangga dan riaknyerr nak bagitau YANG SHARE PARTNER KAT DALAM KELAS SAYE TU.. ALA yANG duduk sebelah meje saye tu.. Ala yang tu la.. Emmm Dapat STRAIGHT A.... But me??? huh kene tempias jerr saye ambik separuh result beliau.. Konklusinyer saye 5 A je campor A biase and  A luar biase..  jawapan bagi komen brother hyz... Hi3 =P
Ok sekarang membezakan kami ....Hahh memang la dalam kelas beliau tak pernah ngok dinding sambil pejamkan mate yang selalu saya lakukan.. Adik2 jangan lakukan aksi tersebut ANDA AKAN menyesallll diulangi MENYESALLLL. dAh terhantuk baru mengadah???? tarak guna sudah....Pe2 hal saya nak ucapkan Taniah kat kamu NORMADIANA Binti MD SAAD.. Bangga jadi kawan kamu..

Ha tu dia cerita 2 minggu lepas...
Cerite minggu lepas lak... Umah den BANJIR KILAT.. area Klang..



.I tidur kat toto jerr maklum la bujang katekan.. Tibe terasa basah.. Tolong den hayut.. Humm best gak tido dalam air.,.. Hemmm kerugian???? .. Beg make up I terapung2.. Hencet masok air.. Macam2 la.. Tapiiiiiii.. ni first time rase jadi mangse banjirr... Ha nak sangat rase kan dah dapat... Boleh tahan penat kemas umah.. Boleh tahan best main air kotor.. Euuuu....
Ape yang tak boleh bLA ada anak belut sesat sampai masok dapur... Time tu den dah naik atas kerusi... boleh lak time tu brokben osak.. Cehhhh memang putus hubungan dengan dunia luar la...

Konklusinyerr.. Dua minggu tak dapat rehat.. Jumaat lepas baru dapat rehat dengan tenang dan aman. Siap jer wat kejer rumah den membuta balik... Sedap membuta SI SHiro boleh lak main jejari kaki guwa .. Telah disepak berulangkali baru hilang gangguan tersebut... 
Start new life in same world is so complicated but nothing is impossible ...
Payah gak nak berdiri atas kaki sendiri.  

p/s= Hari rabu malam khamis nak jalan gi I-city Ti kalau jumpa den tegor2 la.. Saya peramah orangnyerr . 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...