Sunday, 4 December 2011

5 SN SMK BANDAR TUN RAZAK PAHANG 2011

Assalamualaikum

Hihihihi Hari tak modal nak buat entri.. So dengan rasa bangga dan riaknya.. Jannah nak post gambar kelas Jannah yang tergambar kegimbiraan setiap muka kami.. Gembira k??????
Korang negokla sendiri


Ngok le. comei2 muke kami... Hihihi bila la nak wat reunion  ye?? Cikgu shahril yang berdiri kat tengah tu seorang yang berdedikasi...


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Mircle

Assalammualaikum

Haribanyak benda yang mengembirakan.. Antaranya.. Kucen Jannah dah pulang semula setelah dibuang selama  2 hari..
My brother yang buang.. Huhuhu Buang kat paso lak tu.. Tadi ada pasar my mama pergi pasar pastukan nampak 2 ekor kucen kami kat tepi jalan.. Kuwos beb.. ,My mom nages sedeh nye. My mom ambik bawak balik umah kucen tu... Masa kene buang Jannah nages sampai 2 jam.. Bengkak mata eden.. 
Bila kucen2 tu dah balik happy sesangat....




saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Thursday, 1 December 2011

Zaman Persekolahanku


Wikikiki... Assalamualaikum...

Pagi yang ceria ditebarkan dengan bau embun yang segar menjadi permula hari yang indah.. Ditambahkan lagi bila tadi aku online fesbuk tiba dekat natification  ada tertulis Echa Azwan added 3 photos of you..
wiiiiiiiiiiii Dah ada masok gambar... Boleh la update blog desik hati kecil ku.. 


Disaat kehujannan payunglah menjadi teman sejati.. BERMADAH  (~_~)V

Hemmmmm tapikan bila dipikir-pikir gambar yang lain tak sesuai nak di post kat sini.. Hik3

Masa berlalu cepat seh.. Terasa baru semalam gi daftar masuk tingkatan 1.. Tak sangka lak dah kene berambus dari sekolah yang mengajar aku erti persahabatan, kasih sayang, hormat menghormati, berkerjasama, redha, bersabar, dan semua nilai-nilai murni yang lain.. Kalau nilai jahat tu tak perlu gi sekolah pun boleh buat nilai kejahatan...Yer dak????

Ape yang best zaman sekolah aku???? Hemmmm disebabkan aku ni paling muda dalam kelas so aku dilayan ala-ala macam budak.. Hemmm boleh tahan gak le depa orang layan aku macam bebudak. Agak comel la jugak muka aku bila kena layan macam bebudak ni menyebabkan terasa diriku sangat berharga ala-ala iklan Fair & Lovely  la.. Hihihi  Atau depa orang terpaksa wat aku macam bebudak sebab memang pure aku seseorang mengada-ngada??? Ce jawab kengkawan ku yang dikasihi...
Agaknya boleh muntah bebudak ni bace entri aku ni..

Meh le layan cikit gambar orang yang aku dok kasihi sangat tu....


Geranggan yang benama echa tu yang dok pandang komere.. Comei tak??? 



Bila budak sains baiki vacuum ni terus jadi rosak... Cikgu depa orang yang rosakkan vacuum tu!!!! Biasa dengar harimau mati meninggalkan belang kan??? Sekarang kami tinggalkan sekolah bersama vacuum yang rosak.. Lagi tak sanggup nak cakap .. Vacuum tu adalah vacuum surau. Aku doakan dana sekolah tahun depan dapat la beli vacuum baru .. Hihihi (^_^)V


Ha nie la cikgu addmath aku.. Rindu la kelas dengancikgu ni.. Kelas addmath tak sah kalau tak ade gula-gula kat atas meja.. Cikgu suke belanja gula-gula sampai saat akhir perikse addmath pun cikgu semat agi bagi kami gula.. Sayang cikgu banyak-banyak..


Yang berdiri tu bukan cikgu Kimia kami k... Waduh-waduh kalau time kimia tu aku terasa bagai masa terhenti.. Terasa diriku ni tiada chemistry dengan kimia le... Urrrrr


Disamping kami ni bebudak kelas sains yang sanggup bedah katak pada tahun lepas tapi sebenarnya kami penyayang tau..  Kucing ni bunting masa kami exam .. Pastukan lepas kami exam die punya perut dah kempis huhuhu tak sempat nak negok anak dia.. Sian die kantin tak bukak.. Sob x3 (T_T)v


Motif depa orang letak jari kat bibir tu nak cakap duwoh senyap la tu.. Tapi aku muskil la dengan papan tanda yang tertulis SENYAP PEPERIKSAAN SEDANG DIJALANKAN .. Weh masa kami dok khusyuk jawab pekse... Isi dewan telah diganggu dengan bunyi yang bising dibuat oleh papan tanda tu.. Geramnyerrr... Buat pengetahuan korang dewan kami tepi padang so angin bukan sepoi-sepoi bahasa dah tapi macam halintar .. Hihihi macam terasa duduk kat pantai tak caya gi la lepak time petang kat situ..Bukan seronok je tapi beronok-ronok.. Boleh main layang-layang guwa cakap sama lu.,.



saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...