Friday, 10 February 2012

Hari Kekasih???

aSSALAMUALAIKUM...

wOhoooooo.. akhirnye setelah dipujuk2 jari jemari akhirnyerr akur menaip jua.. Hemmm macam ape yang guwa tau dan anda anda semua tau.,.. 14 feb setiap taun adalah haRI KEKASIH.. macam2 pandangan korang pasal valentine day kan2... Hemmm bagi yang tak ada mak we , pak we, suami , or isteri .. Tarikh ini kadang2 tak bermakna.. Tapiiiii.... Ikot a dieorang nak wat bermakna atau tidak.. Malaz nak buat intro panjang2

Emmm bagi guwa yang sememangnya tak berminat nak ambik tau pasal tarikh ni punnnn... 
Ape pun setahu guwa setelah 9 bulan tarikh keramat ni maka peratus baby di Malaysia dilahir meningkat.. Secara langsung berlaku la banyak baby damping.. Hummmm sedih pun tak guna... Kalau ditegah menyambutnya memang trend zaman sekarang sambut valentine.. Konon nak buktikan cinta sejati la kot ... 

Kalau nak sambut pun cukup la ros sekuntum coklat bar cap cabry satu.. tak perlu nak buktikan yang lebih2 tu..  Simpan sahaja tuk suami sah anda di kemudian hari...


plussss



Ingat la orang tersayang,
Jangan ingat nak bersenang.

 Atas tu pantun dua kerat tau .. Bace ikot jeda yang betul k... Rase macam topik terlalu awal la nak dipostkan.. tapi tak kire guwa nak post gak.. Ni semu sebab majalah kat kedai buku yang 2 ari lepas guwa pergi.. Semua muka depan bertemakan Valentine Day.. Perh ape ag terhasut buat entry pasal ni... 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...