Thursday, 26 January 2012

Bila Dah Pandai Berjalan

Assalamualaikum.....

Wazzupp... Blog ni dah sunyi sepi dari entri.. Sesungguhnya saya sebagai pemilik blog ni dah tidak mengaktifkan diri dalam dunia blogger lagi disebabkan beberapa faktor2 yang tak dapat dielakkan..

Hari nie baru rase nak mengupdate blog ni... Huhh kite mengaku kite asal dari luar bandar.. Dalam mase menghabiskan cuti raya cina yang masih tersisa lagi ni.. Kite pon pergi la jalan kat area KL.. Huhhhhh mula naik KTM.. Seingat kite last guna kenderaan awam spesis ni adalah LRT.. tu pun waktu 2003 mase tu nak gi Masjid India.. Huhhhh dah nak dekat se abad baru dapat naik ag.. Lepas KTM.. kena sambung naik monorail lak... Kih3... Tiap langkah yang kite atur diiringi dengan pandang kite yang tak jemu2 negok kota raya...Cuba memahami setiap orang yang lalu lalangh depan kite..... Perhhhh kite jadi cam rusa masuk kampung lak.. Semua kite perhatikan termasuk la... Mak cik sapu sampah..

Times Square... Low yat... Sungai Wang... Kat situ je dah makan berapa jam.. Sampai kaki rasa sakit sangat.... Tapi tak pe dapat cuci mata .. Macam2 barang ada.. Macam2 orang ada... Pondan , penkid, bapok segala2nye ada... Hemmm abang encem pun ramai.. lalalala....Biasa  jalan gan family sooo sekarang jalan sorang2.. Lagi bertambah best walau dalam poket tinggal debu2 je... Kepuasan sebagai seorang wanita adalah shopping... sape setuju???? huhuhuhu.

Tengah kepenatan kite pun terduduk la.. Tak lame tu tibe2 encet bergegar.. Tekeluar no telphone umah.. Adoi my mom call lak.. Dengan nada agak cuak.. Kite menjawab salam yang diberi.. Huh setelah itu.. Kite bagitau la tkite kat mane... Alhamdulilah my mom tak marah.. HUHHHH lega I rasakan... My mom boleh siap tanya tak penat k jalan jauh.. hihihihi Sayang My Mom..

Sampai situ je la citenyer.. lalalalalala..

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...