Wednesday, 12 December 2012

Segamat

Waaaaa... bile jejari chubby nak jadi jejari runcing ni..???? = ="
Seindah rembulan disana .. Becahaya sang suria
Besama lebar senyuman di bibir..
Panah tertusuk menjadi bisa ...
Mebunuh segala rasa ... Mematikan segala saraf
aku la MAYAT HIDUP!!!!

Hahahahaha takot tak??? Terasa mengong disitu... Ulalalala

Nothing interesting semalam.. Wahhhh Cik Siti Nor Jannah keluar dari kepompong selamat beliau ...
Belum sempat sampai ke destinasi yang ditu..
OH MY GOSH!!!!!!! Mata ku di cemari.. Acid gejala sosial..
Double triple .. Tak sangka budak baru nak up bersepah2.. Ingat kat bandar besor je ada barah ni .. Tak sangka plak luar bandar pun sama dengan jerr.. Opsss sory la.. Cik Jannah dah lama tak keluar rumah.. Bila keluar rumah baru sampai bus stop.. tetapi mengapa!!!! mata ini sudah dapat dessert ??? Hooooo sampai dekat bandor perhhh main menu.. erkkk kenyang derrr... siap muak ag .. boleh muntah gua cakap sama luuuu.... Tolong la sissssss... Anda wearing hijab your personality like muslimah.. but your action??? Like !@#$%^&*())(&%$#@@%&

Okey Jannah jangan nampak kampung sangat !!!!
OPEN MIND sikit!!! Waaa aku cuba open mind BANYAK dah...
Tapi... Gua memang kekampungan bab ni... Kalau ikut rules agama seseorang tu memang kampung??? Hahahaha boleh ketawa guling2 dipersilakan..

Tak ada apa menarik cuci mata di Segamat.... Gua dah terbayang Endon2 yang kerah keringat buat bagunan di negara kite yang dah MERDEKA ni... Hahaha.. On the away pergi ke One Segamat tu memang tesermpak dengan bangunan baru nak naik.. Memang pale tuju kepada para endon je la.. Boleh kata dieorang ni muda lagi.. kalau tak.. memang tak terdaya nak buat semua tu kan??
Tapi bila sampai kat mall.. WOWWWWW...
Pria gantang cop Malaysian .. Ulalallalala
Sedap berkepit dengan couple masing2..
Hummmm... Kepinjangan disitu...
Whyyyyyyy????
Hummm si pompuan pakaian cam orang x cukup kain.. Agaknyer nak up to date sangat sama naik dengan minah mat salleh kat luar negara tu kowt... Ikot fesyen
Alhamdulilah or Astaghfirullah halazim..
Sian lelaki Malaysia kan nak ucap yang mana pun comfius yer dak???
Ni sungai segamat yang selalu banjir... Tepaksa dengan tidak relanya Cik Jannah terpaksa meniti jambatan tersebut.. Kenderaan yang lalu suka honnn.. Damnnn tau la kami hanya pejalan kaki.. Mana tatatertib anda sebagai penguna jalan raya?? Terutama en. LORYYYY..
Ingat besor sangat anda dah bekuasa??

Okeyyy Menuju ke Mall??? Mall k??? Kah kah kah

Pemandangan dari tingkat atas bus station segamat.. Floor yang dekat tempat jual tiket bus.. Perhh tempat disukai pasangan couple.. Yang pasti tempat ni tak privasi.. Tak ada clas tol la couple kat malaysia ni... Nak cakap pemandangan romantik tak do lansog!!!!!.. Negok matahari terbit? terbenam??? Kah3..
Okeyyy nama dia ONE SEGAMAT.. Adaaaa LFS... Woooo standard pangung wayang je.. tapi.. dok best mana la.. Tapiiiiiii.. Dah ada POPULAR... Pas ni tempat ni je la cik Jannah akan tuju....
Serba salah citer pasal journey semalam... Hihihihi
Jannah just nak share jerr...
Sape tak kenal Segamat Johor.. Pekara diatas adalah sedikit gambaran nyerr...
Nak jalan blog korang plak la..
Pe cer ekk?? Huhuhu

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...