Monday, 15 October 2012

Hello


Haiii sejak dan berapa menjak ni .. Jannah dengan beberat hati memang dah lama tak menaip entri dalam blog ni....Ok esok maybe something interesting will be happen.. Sebenarnya, jannah nak follow kawan buat MEUT .. Hihihi tapi secara lansung dapat tiket masok sekolah kawan Jannah yang Form6.. Gilerr ahh.. Kalau jumpa depa nak cakap pe??
"Hai.. Wazzup beb??" ... "Gile ah makin kacak" .. "Weh susut badan ko duk asrama.. tak cukup makan ke derr?? " 
Ehh asal menjurus kepada kawan lelaki jerr ni dah tu nampak excited plak.. Hihihi kantoi sudah... =P
Sebenarnya nawaitu secara sengaja Jannah nak follow member sebab nak makan yee mee sizzling.. Korang mesti penah makan kan?? Tak la korang takkenal.. Sedap kowt .. Jannah suka cendawan butang die terasa juice ...

sumber internet
See mengiurkan.. nyummy nyummy... Huhhh malang tetapi tak berapa malang sangat sebab kami gi berdua jerrr.. So sesiapa yang area Muazam Shah tu nak temankan kite orang sila terpacak depan gerai yee mee area bus station  dalam jam 1400.. Huhhh one more thing kiteorang naik bas.. see betapa jauhnyerr nak makan mee sizzling ni... perjalanan mengambil masa dalam 30 minit menaiki bas mara liner yang agak uzur..
so ngok la esok ada citer ke tak.. Mana tau jalan kat Muazam jumpa anak raja k.. Tak ada yang mustahilkan???  
 
Sekarang time untuk menziarah blog korang plak.. Miss u all...

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

3 comments:

zera eira said...

mee itu! mee itu!
terliur!

Pena Islam said...

singgah pelawa join contest ni
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/10/contest-dhuha-ada-kelebihannya.html

AzRi AtHiRaH said...

woit..sedap nye mee tu..ang tak ajak aq pun..huhu T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...