Monday, 8 October 2012

cacar marba


Hai u all.. sebulan Jannah tinggal kan dunia maya.. cewah maya la sangat maya matahari.. hahahaha nothing intersting selama sebulan Jannah sepi.. Huhhh jangan cakap Jannah dah lama tak da kat sini sebab tak bayar bil internet plak.. Jannah ada hal tak dapat dielak kan so terpaksa becuti dari mengonlinekan diri.. secara lansung free je ayah jannah bayor bil internet tapi tak guna pun.. rasa macam rugi jerr.. ahhhh itu bukan berita mutahir.. Yang mutahir harga sawit dah turun sooo sad.. tak tau betul k tidak tu la yang jannah dengar.. Saya Siti Nor Jannah selaku penganggur terhormat kat rumah ni terpukul sikit dengan berita tersebut.. Adoiiiii... Sakit tau macam mana la hari hari yang mendatang.., Luar dari langkau pemikiran ... Bila semua peneroka dah selesa dengan apa yang ada.. See dugaan tetap datang walau kita rasa selamat... huhhhh..
by the away terasa bosan sesangat bila diri balik ke asal.. hari hari ulang pekara sama.. huuhhhh.. apa kan daya tak boleh nak lawan takdir.. cehhh takdir pe la sangat boleh je sbnarnyer..tapi terasa kaki tepasung dekat rumah ni.. urghhh dilema merah tol la..  tak pe janji kita enjoy..
Seronok jugak dapat kawan2 dalam alam maya ni terubat jugak la kebosanan yang melanda.. Humm ada ke kawan yerr kat sini..???? hummmmm... 
Sampai situ je la kehampaan hati ni.. Bila baru kehilang seorang kawan ntah mana menghilang.. hummm.. it okey... sedeh gak bila diri diperlaku sebegitu rupa.. En. Muhammad Saiful berasal dari Sg.Siput Perak .. Jika  membaca entri ni TERIMA KASIH sangat yerr.. sesaat kau datang sesaat kau pergi.. pergi tingal seribu persoalan.. ape la salah den kat ang ??? 

byeeeee..... 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...