Friday, 23 March 2012

My result

hallloo..

rase ketinggalan lak baru wat entri pasal result SPM.. Ni semua sebab saya baru boleh ambik resultnyerr semalam.. Sedih jerr tak dapat jumpe kawan2..

Sekarang tegah kepenatan mane tidaknyer semalam ambik reult kat Pahang hari dah kena balik Klang balik.. Penat betul2 penat... Zzzzzzz...

Alhamdulilah result ok.. Syukur tak ada huruf G kat slip SPM saya.. My dad paling gembira. I pun tompang gembire.. Hummm Memandangkan teknologi dah agak kehadapan sikit sekarang bebudak boleh check guna sistem SMS je... bukan itu lebih mudah???  Bile sistem tu bagi respon .. Jeng3.. Kejot la gak.. Emm memang x diduga api menjadi bara.. Lalalala  .. mula2 gelisah bagai nak rak sebelum ambik result tu... huhhhhhcam tak percaya je respon SMS ... akhirnye teke teki terjawab.. 

Apabila saya berbaju jersi warne biru gan seluar jean.. Sory cikgu2 tak berniat pun pergi sekolah dengan pakaian yang tak formal langsung tu.. Turun dari bas terus berlari ke sekolah ..Tu pasal pakai baju jersi nampak confident cikit.. 

Kaki melangkah longlai jer.. Maklum la pukul 2 ptg kot.. Panas tuuuuu.. masok je pejabat terukir senyuman kerang busuk aku kat pegawai pentadbir .. Huh dup dap jatung den.. Peluh jantan pun berpusu-pusu keluar.. Mengigil bila nak cakap nak ambik slip SPM.. errr penanggan SPM tol la.,..

Nasib SMS tu tak tipu kalau tak malu jerr..  Alhamdulilah result tak sehampeh slip peksa yang lepas2.. Boleh la wat my parent senyum kejap..

Pusing kanan pusing kiri pandang depan pandang belakang .. Saya budak lepasan SPM.. wohooo selangkah lagi kehadapan... Nak gi mane yer lepas ni... Huhuhu


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

hyz said...

sharelah result dapat bape. hehehe

JaNnaH said...

ada lorrhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...