Wednesday, 14 March 2012

Nak Ambik Result???

...................................

Kawan yang seangkatan dangan saya mesti tak sabar nak ambik result.. Yerr dak?? Mane tak nyer dah 3 bulan berlalu.. Sekarang baru nak tau keputusan nyer.. Segala usaha yang telah kite curahkan.. Ape la hasil agaknyer .. Busuk tau wangie???  Duk dap duk dap.. Jer kan2 

eRRRRRRRRRR ... Info yang sampai kat telinga saya macam-macam sekejap 22 sekajap agi 21.. Boleh cakap yang betul2 tak ???? Hummm pikir nak balik ambik slip result pun dah bertakung air mate kat kelopak mata.. Kadang2 melimpah keluar gak.. Mana tak nyerr dengan cuti suam suam suku ni.. Perjalanan yang jauh harus dilalui sebelum sampai kat depan pagar sekolah belum lagi kena jalan ke pejabat sekolah. Tu atu hal ag... Tarikh tu tengah bulan.. Duit dalam poket tinggal sisa je.. Waduh2... Berat kepala nie memikirkannyer...Tak terbayang sesaknyer KTM.. Hemm rase macam air mata start bertakung balik jer... Makkkkkk Bapakkkk ambik la saya !!!!! Tak mampu harungi jalanraya ni dengan kenderaan awam.. Tak biasa.. Dammm mengada-ngada (~_~)V

Jauhnyer KERATONG 5.. agak bape ribu km yerr?? tak pernah tepikir lak,... Kan best kalau ada superhero boleh balik sekelip mata.. Tadi kan kite nages.. Benda macam tu tak perlu dibanggakan pon kan... tapikan ada kawan kite bagi kite gule2 konon nak pujuk kite la tu.. Hemm thaz my fren love u... Hummm kat sini kite ada kawan dua tiga jerr tak macam kat KERATONG.. awak tau saya RINDU kawan kite .. Dengan MUSUH2 kite pun kite rindu sangat2 macam banyak gak musuh saya ni kan.. huhuhu.,. Peluang jumpe dieorang macam tipis jerr.. Kite beli tiket 22.. result ambik 21..  Ok fine memang tipis la nak jumpe dieorang yang kurindui... 

Entri ni jujur dari lubuk hati kite paling kucar sekarang... ku cuba lalui dengan tenang dan penoh kesabaran..Semoga dapat diharungi... Seyes so complicated ... Naseb family tak campak kite letak kat hutan suruh bedikari... Ntah macam mane nak teruskan hidup letak kat tempat cam ni pun dah terseksa.. Hummmm mama papa tolong la aku yang sedang binggung,.


Susahnyerrrrrrrrrrr .....
Walau boleh check gune sistem SMS tapi tak puas hati la tak nengok slip nyer.. Yerr dak??? hummmmm (T_T)V

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...