Tuesday, 20 March 2012

sANE sini ResULt

Assalamualaikum kepada umat Islam..

Seperti anda , dia dan kamu tahu esok result SPM 2011 keluar.. Aduhhh bukak hanset orang send SMS berbauresult SPM.. bukak fb ape tah kan lagi macam2 status dipostkan oleh budak2 bakal lepasan SPM..  hUMM TEKANAN TEKANAN!!!!

Nak try tido pun dah gelisah jer... Wadohhhhh Ape semua ni????  Setakat ambik result jer pun kan2... ??? Nape perlu cuak?? RILEK SUDAH... hemmm  memang cam yer rasenyer??? entri NI pun dah tunggang langgang.. kUsuT..

X boleh tunda k??? Hadoi... Esok saya check gune SMS JERR... nanti ambik slip result kat pejabat sekolah jer.. So sad... Mesti lain perasaan.. Sebelum ni masok pejabat ambik kapur je maklum la AJK kapur kelas....

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...