Sunday, 5 August 2012

Fobia Darah

Titew  bukan ngada-ngada takut darah ... Bila nampak darah titew rasa takut , seram, nak nages.... kite gelii
Nape???? Titew tak tau .. Kalau nampak darah badan titew jadi lemah longlai giler2..
Mak titew selalu kata titew gedik .. Ishhh mak mana ada owang gedik gedik tau ... Perasaan semua tu lahir dari hati and terus tak sedap hati kalau nampak darah..
Titew try buat research dekat alam maya pasal kelemahan titew...
Baru titew tau nama penyakit titew ni.. Boleh la kata penyakit sebab menyusahkan diri and orang jerr... Huuuuuuhhh

Eree cam sos cili life jerrr
Emmm seseorang tu rasa takut pada darah mahupun pendarahan.  Ni semua angkara titew fobia dengan darah.. Titew tak suka wana merah titew tak suka cecair pekat warna merah... EUUUUU
Lagi tak suka bila ngok gamba kemalangan yang penuh dengan darah lagi dekat situ gak rasa nak muntah and nak pengsan...
Sebab tu la juga tak suka hospital dan seangkatan dengan nya..
Tak tau nak wat ape dah ... Kalau orang lain luka ???... Saya Siti Nor Jannah bukan tak nak tolong tapi bukan jugak nak penting kan diri sendiri tetapi lebih baik kalau saya tolong cari kan orang lain untuk dapat bantuan daripada saya ang bagi bantuan.. Huuuuuuu
Tadi kaki titew tersepak katil .. Hoooo bedarah plak.. Dekat rumah tak orang nak tak nak terpaksa juga gigihkan tangan bersih kan luka.. Mulut tak berhenti mengucap ... takot2 den nak sapu ubat .. 
Ada sapa2 tau macam mana nak urus kan masalah seumpama ni ???

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...