Friday, 3 August 2012

Ketam BUJANG SENANG

Halooooo... you all...
Den harap rakan2 blogger yang lain sihat walafiat ok...
Mudah mudahan kita dapat jalani ibadah uasa dengan sempurna

Ekceli jannah ... Hari ni dah mencemar duli ke dapor mahligai Pn Rahimah
Godek sana sini... Macam tak pernah turun dapor lak padahal memang dari sejak lepak dekat rumah memang situ je jadi port jannah... 
Tapi hari ni special sebab first time jannah masak resepi jannah sendiri ....
Tak tau letak nama ape ... Guna resepi sendiri main masok jerrr.. 
Janji boleh makan.. 
Hahahaha sempoi tak sempoi I try my best..

 
Terbalik lak gamba ni.. pandai2 la ang pa ngok.. Resepi rasia hanya den jerr tau... Sodap la jugak... Dengan segala hormat dan rasa rendah diri den bagi nama masakan baru den ni dengan nama .. KETAM BUJANG SENANG... 
Bagi mendukung nama tersebut adalah disebabkan den dah tanya status ketam tu untuk mengesahkan dia bujang atau dah kawen... 
So paham la ape jawapan dia kan...
I single lagi... 
Keceperrrrr den masokkan ketam tersebut kedalam kuali tanpa belas kasihan.. Huhuhuhu 

p/s: jangan ada effect negatif  dikemudian hari =P

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

zera eira said...

nampaks sedap malangnya zera tak makan ketam. :(

JaNnaH said...

@zera eira... malang seribu kali malang hihihi =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...