Friday, 3 June 2011

TTM????

 Teman Tapi Mesra??? dah lama x dengar ayat tu... tibe2 tadi terbace dekat wall My BFF akak die post TTM?? wa... sweetnye dieorang ni ... hemmm jannah xda pun teman tapi mersa ni .. and tak pun mengharap untuk ada ...tapi best k ad TTM??? wat pe kalau ada hanya untuk wat kawan bergaduh je???  tapi ada betul jugak.. bak kate KP jannah die cakap kala tak gaduh bosan lak.. tak seronok kate die.. padahal menambahkan dose kering je...lalalala...  jannah suka gak kalau ada seseorang yang rapat ... yang boleh kongsi suka duka kita... tipu la kalau jannah tak pernah suka seseorang yang bernama lelaki kan ... tak normal la gitu... hihihi ada memang la ada tapi hahaha kalau bertepuk sebelah tangan mesti tak bebunyi... tapi tu lagi bagus... bagi jannah la tak tau la orang lain .bila jannah luahkan isi aty jannah dekat kawan2 jannah yg terdekat , jannah suka dIe.. hahaha respon dieorang wat jannah fikir dua kali nak suke atau tak dIe.. hahahahaha.. akhirnya jannah still suke die walau die tak tau jannah suka dia..macam tak masuk akal je. pandang gerak giri die dari jauh pun dah ok.. kalau depan2 mau pengsan kot ... tapiiiiiiiiiiii hahaha lucu je bile fikir balik ... kalau die tau jannah suka die... mesti die yang tak percaye.. hahahahaha.. siannye alamak 
tak pe la jannah simpan ni sebagai cinta zaman sek yang tak kesampaian.. hihihi sampai sini je la... kisah TTM jannah walau die tak pernah nak iktiraf jannah sebagai TTM die.. byebyebye tatitu

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...