Monday, 7 November 2011

Dilema Diri Ini


Hallo...
Bosan la mehitung hari..
Lalalala 

Tadi masa online fesbuk tibe2 ada gambar someone tu terpantul depan skrin PC Jannah!!!
Ntah la.. Perasaan Jannah tak rasa ape2 pun.. tipu je sebenarnya Jannah dah terdiam dan tersenyum. Tetttt muka sapa yang bertuah tu???.. Hanya muka kawan Jannah yang lama dah tak bertegur sapa.. Selalu jumpa tapi tak pernah Jannah nak tegur dia. Kadang terpikir jugak kenapa Jannah tak tegur dia?? sedangkan kengkawan lain mesra Jannah sapa depa orang.. Tapi bila dengan En.. Shah bukan nama sebenar ni Jannah jadi malu giler.. Tapi serius selama kenal dia rasa tak pernah buat pekara yang memalukan depan dia.. Tapi kenapa bila terserempak dengan dia perasaan malu Jannah membuak-buak.. Kalau terserempak dekat kaki lima Jannah cuba elak kan..Antara usha2 Jannah... Nyorok belang tiang ke.. Duduk balik pasu k.. Hahaha dah macam main nyorok je kan..



 Huhu Tak pun selambe je lalu depan En Shah sambil buat2 tak nampak dia..Selalu dia tegur Jannah tapi ntah kenapa beratnya mulut nie nak balas balik teguran dia.. Kadang Jannah kesian dengan dia sebab Jannah buat dia macam tunggul je.. Hihihi Sory le tak sengaja pun nak buat macam tu tapi.....
Pelik la.. Atau Jannah 


Or

 Ish3.. OK esok atau hari seterusnya Jannah try untuk tegur dia pulak..  Huhuhu
 Terasa gedik pulak diriku ini..Walalalala

P/s: My sis lepak kat umah 1 bulan.. Sonoknyerr

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...