Thursday, 24 November 2011

Saya Lupa Awak

Assalamualaikumm

Jannah harap u all semua sihat.. Nak share cerita pasal dekat dewan periksa tadi.. Macam berlaku tanpa Jannah duga... First Jannah kena tangkap meniru... !!!!!!!! Siapa percaya memang x patut Hishx3

Ok straight to the point .. Jannah dapat Tandatanggan bungkusan kertas SPM..  Wow Jannah tak mintak nak tandatanggan pun tetibe Cikgu dah da kat depan Jannah.. Nak di tolak tak baik lak.. Cikgu dari jauh berjalan just nak tandatanggan Jannah.. Hihihi terasa riak meyelubungi diri ini.. Masa tandatanggan boleh lak Jannah ketawa je dari awal sampai akhir.. Sampai kawasan yang patot tulis nama Jannah bantai tandatanggan jugak.. Cikgu yang jadi pengawas periksa tu cakap Jannah excited .. Malu tak terhingga diri ini dikatakan begitu.. 

Ok kejadian tu berlaku masa Paper 1 Physic..Time masa Paper 2 Physic... Boleh la pulak Jannah lupa sesuatu yang sangat peting masa periksa SPM.. Urrrr tobat tak nak lupa dah..Jannah lupa bawak IC
Sapa tak kenal My Kad  A.K.A  I.C...


Sebagai Calon SPM sepatutnya tak lupa dua benda alah yang penting masa masuk dewan periksa .. 
Pertama I.C 
Kedua Slip masuk perikasa..

Kepada adik-adik yang nak ambi SPM akan datang ..Bila korang terlupa 2 benda alah ni.. 
ANDA BOLEH DIHALAU DARI DEWAN PERIKSA..

Tadi Jannah tak da la sampai kena halau.. Hihihi nasib dapat detect awal..Jannah bagitau kengkawan I.C Jannah tecicir .. Ada kepatut dieorang kata Jannah orang indonesia.. What???? SOry ok Jannah orang Malaysia... Tapi bukan Orang Ori tau..Hihihi

Jalan la Jannah kehadapan menghadap pengawas yang dok khusyuk membukak bungkusan kertas periksa..  
Hatta menyinbuk la hamba dihadapan... Slow talk kat pengawas periksa tu yang I.C Jannah tercicir.. Tiba tanggan dia tunjuk kearah pintu.. Jannah terbayang Master Chef..  'Pintu terbuka apa tunggu lagi..  Masa anda 30 saat cari I.C anda ' ... Masa nak keluar tu terasa jauh sangat pintu dewan tu.. Sambil berjalan Jannah tahan gelak dengan tutup mulut Jannah sebab semua orang negok Jannah mau berderai hilai tawa Jannah.... Jannah tak tahan rasa nak guling-guling ketawe.. Bebudak ni semua muka pelik.. Geli hati betul la... Wakakaka 
The ending Jannah glamor sekejap sebab tetinggal I.C dalam beg.. Bak kate kawan Jannah.. Jannah cari publicity murahan... urrrr (~__~)V

Aduh hari yang memenatkan... Exam Physics sangat memenatkan ...


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...