Tuesday, 1 November 2011

JatuH CinTa


Assalamualaikum..
Tak da mud nak update blog sebab banyak cerita nak kongsi tapi dah terlalu banyak jadi comfius..
So Jannah ambik tindakan. Post perkataan ni.. Khas buat semua insan di atas muka bumi yang tahu baca bahasa Melayu..

Kata Yang telah Jannah culik ditepi tangga sekolah Jannah..
(^__^)v


Ya Allah 
Sekiranya aku jatuh cinta
Semaikanlah cintaku kepada insan
Yang menyerahkan cintaku kepada Mu
Agar semakin semakin bertambah kuat cintaku pada Mu Ya Allah

Sejak dua menjak ni rasa tertekan sangat tapi entri ni tak da kene mengena dengan tekanan yang Jannah tengah alami... I always try  to be happy girl.. Hummm 




saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

4 comments:

Miss Eiza said...

smile always;)

teratak hati said...

kata-kata yg indah..,jgn pikirkan sgt tekanan tu,mesti ada penyelesaiannye..
saya tag awak tau:

http://suterasyifa.blogspot.com/2011/11/masa-untuk-membalas-tag.html

JaNnaH said...

@ Miss Eiza : hihihi tersenyum sentiasa walau dlm duka.. (~_~)V

@Teratak hati : try cuba tak fikir tp kita x boleh lari dari tekanan tu.. huhuhu..
thaz tag jannah

Cik Jannah said...

yehaa.. nama kita sama. :)

sabar dear !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...