Monday, 14 November 2011

Soalan BI SPM 2011

Assalamualaikum....

Wohoooo.. dua paper dah lepas... Tapi 8 paper menunggu..
Tapi yang best tadi BI paper 2 
Soalan Tanya pasal  the famous person you admire??????...

Dengan bangga dan takburnya aku menjawab...
Nak tau sape yang aku dok admire???
Jeng....





Orang lain jenuh pikir orang ternama lagi mashur.. Dan aku??? cerita pasal dia...
Ada yg tulis pasal VIP...
Perh tak tecapai akal ku nak cari pasal orang2 beso tu...

Selama je aku tulis pasal dia... Boleh tahan panjang gak essay aku tu... Sesiapa yang tanda my paper tu jangan le pelik andai ada fakta bercanggah dengan shahir...

Tapi kan ada orang tu buat pasal Matlutfi90... Wow ag power bebbbb Tu pun tak tercapai kat akal aku...
Sape ye agaknya?????? Acik Teyha???

Lalalala... Acik Teyha duduk dekat dengan tempat aku... Kredit untuk Acik Teyha...


P/S: Seronok ambik SPM... Wohooooo (~_~)V

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...