Thursday, 17 November 2011

Hari Terakhir

Assalamualaikummm...

Sudah terang lagi bersuluh.. Hari ini tanggal  18/11/2011...
Hari yang happy sangat la  bagi bebudak sekolah tak kira sekolah rendah mahupun sekolah menengah tapi keculi bebudak SPM taun ni (dituju kepada diri sendiri) .. Hari ni last depa orang jejak kat sekolah tunggu taun depan la sambung PnP seperti biasa.. Tapi kan tadi apesal Jannah lak jadi orang yang terlast meninggalkan sekolah????

Huhuhuhu.. Sedihnya... Penat menunggu kat bus stop di hari yang panas terik... Urrrrrrrrrrr... 
Waaaa pejam celik lagi 5 paper lagi belum ambik.. Wohoooo...

Sedih la tadi ada majlis perpisahan buat cikgu Zai dan cikgu Muzayana ... Tak boleh nak control air mata dah bejujuran keluar tanpa disuruh....
Guru kelas Jannah tadi pun ada jumpe kami semua balik... Waaa hari ni penuh dengan pekara yang memilukan je..

Tapi tadi tak ketinggalan kami ambik gambar untuk dikenang-kenang.. Menjadi bukti memerori kami bersama.. HARI ni terindah bagi Jannah.. Ape yang INDAH nye???
Perasaan hari bercampur baur..Hanya tuhan je tahu.. 

RINDU, SAYANG, SEDIH, GEMBIRA, PILU, SEBAK, = MEMORI INDAH!!!


Kalau dah ada gambar bebudak ni dalam internat Jannah postr kat blog ni.
 ( Jannah tak ade kemere so xda gambar le (T__T)v )
Rasa dah lama taktekan keyboard ni. secara langsung
terasa jarijemari dah lama tak menaip. Rindu nak menaip... Tapi idea nak kembangkan macam tak ada.. Yang tu salah satu masalah blogger macam Jannah ni.. 



saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...