Wednesday, 9 November 2011

Video Matluthfi90 Terbaru!!!

Assalamualaikum...

Huhhhhh.. Walau tinggal Beberapa hari lagi Jannah nak menduduki periksa SPM... Tapi sempat lagi mate ni menjeling kat You tube.. Serius ada video baru dari Matlutfi...???
OH mesti ngok!!! 

Tadi masa kat toilet terserempak dengan kawa blogger yang sorang tu pastu dia cakap kat Jannah pasal Vedio ni 

Jeng!!!!!!


Dengan bangganya Jannah cakap dekat rakan blogger Jannah bahawanya Jannah dah ngok dengan muke kerek abes.. Pastukan si kawan Jannah tanya Jannah berapa kali ngok video ni... Jannah cakap la Jannah ngok 2 kali je...
Hahahahaha dia ketawa... Blur kejap nape dia ketawa???
Pasu kan dia cakap dia ngok 5 kali ....
5 kali beb...Banyak tu... Huhuhu

Ape2 pun matluthfi ni encem and comei .. Lalalalala

P/S: SOKONGLAH STUDENT MALAYSIA (~__~)v

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

acik teyha said...

oi..ngate aq ye

BeaN MorENo said...

saya one of lthfy punya fan haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...