Saturday, 29 October 2011

Setiap Gambar Ada Cerita



Hallooooooo..
Huh malam ni terasa nak post gambo lelama lak.. 


This first art Jannah buat.. Bila ingat time ni ustaz tengah bagi taskirah dalam dewan baru..
Jannah istiqamah tunduk je sambil memegang pen kalau negok caranya macam tangah buat catatan.. Tapi yang ado.. Menconteng!!! Sweet tak.. waktu ni ada someone tu tengah tekun dengar taskirah ustaz.. Terus tecipta lukisan tak seberapa.. Walau dah 3 tahaun berlalu still ada lagi Jannah tampal kat meja.. Tapi seribu kali sayang kertas tingal kertas (T_T)v



K korang ce teka budak ni perempuan ke lelaki???

Selepas beberapa tahun confirm la budak nie...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V


Girl la.. sapa teka lelaki memang tak patot.Masa tu muka eden ngatok baru bagun dari tido terus duduk kat boyan.. Selepas 3 minit baru la kembali ke wajah sediakala

Humm tu gamba Jannah waktu jejaman bebudak.. Bila negok yang gamba atas motor tu rasa geram sangat.. BilA dah besar Jannah tak pandai nak bawak moto.. Coz gayat.. K fine!!!!!


Jannah dari jejaman bebudak dah diajar posing dengan pelbagai  cara
Ok sesi bergambar

One Two Three.. Click..
Tak main la Satu Dua Tiga..

 Gambar raya pertama ku..

Mari kita posing dekat tasik..

Sekluar trak warna purple tu sangat famous jejaman Jannah dedulu semau budak mesti ada satu .. Tapi jannah ada 3 HELAI... Wakaka tamak punya pasal..


NI gambar first time masok Zooo.. Gila jakun Jannah masa tu.. Jannah takut dengan semua binatang dekat situ. Biasa kat rumah ada patung je. Sekali kat Zoo dah la bintang2 tu semua beso2 lepas tu bebas bergerak lak tu.. Walau ada kandang tak memberi jaminan kat Jannah masa tu..Setiap saat dok berkepit dengan mak Jannah..


Ha ni kali pertam Jannah masok sekolah.. Wuhooo... Tak best!!!! Hiiiiii Name sekolah nie.. Sekolah Kancil..
Jannah pun tak tau kenapa name dia kancil. Seingat Jannah tak pernah pon jumpa kancil kat sekolah tu.. 

P/S: Ada sape cakap gamba jannah comel tak???? 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

6 comments:

sis92 said...

wuu sedih tau sis tak banyak gambar lama masa kecik sbb duk ngan atok nenek..manalah nak gambaran sangat kan ;huhu;

dah baca ni belum
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/wajib-baca-tips-dan-nasihat-untuk.html

JaNnaH said...

Owh ye k.. Ala bkn peting pun gmba mase kecik...
Dah baca entri sis..

yusuflaili said...

Salam;
Aku tiada gambar masa kecik..dulu susah nak bergambar..aku cuma ada pic masa tingkatan satu.

hyz said...

sy x de gambo pown time kecik2...

aleen aiden said...

istiqamah duduk yg xtahan tu.rupanye menconteng.hi3
your drawing is better than mine! ^_^

JaNnaH said...

@yusuf: Huhuhu,,x penting gamba janji memory kita zaman kecik dlu still kuat

@hyz: alo2 sian nya.. try guna mesin masa doremon .. kmbali zaman dedulu ..hihihi

@akak aleen : Wakakaka biasa la tu semua lakonan semat-mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...