Monday, 24 October 2011

Jeruk Jambu Pink

Salam malam

Pe kejadah update blog memalam buta cam nie kan.. Sedangkan esok ada kelas..
Dah 3 kali Qi lambat gi sekolah.. Tension abes semua sebab JAM dinding yang mainkan perasaan Qi.. Maaf kan Qi wahai jam tangan ku kerana tak percaya akn dikau..

Sebenarnya update blog memalam ni nak cakap terima kasih kat pak cik sebelah rumah sebab bagi buah tangan dari kampung die.. Nak tau ape??

jENg jeng 

tatang..

Sumpah selama hidup dalam 16 tahun 10 bulan ni tak pernah Qi makan benda alah ni

Mule2 Qi ingat labu sayong sebab bentuk die saling tak tumpah macam labu sayong.. 
Pastu Qi keluarkan dia dari plastik.. Wow warna pink.. Benda ni???
Disebabkan Qi tak buta huruf Qi dapat bace yang Qi pegang tu adalah JERUK JAMBU.. memang JAMBU..
Rasa dia sedap tak rupa jerulk pun sesuai dimakan oleh semua golongan

TERIMA KASIH PAK CIK SEBELAH RUMAH ,,


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

4 comments:

YNA said...

jambu la nie la best..
mmg sgt sedap, lain dr yg lain :)

JaNnaH said...

Tau tak .. lagi kalau mmg kali pertama mkn.. nikmatnya

Azhafizah[フィザ] said...

macam menarik je..sedap ke?

JaNnaH said...

memang sedap try la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...