Thursday, 27 October 2011

contest me and my shawl



Waaaa Jannah nak try la join ini punya contest..
Saje2 meluangkan masa senggang ini
Sebab syarat die mudah je.. sape nak ikot contest ni sila click kat banner 


Pakai shawl pun boleh tangkap ikan pe..


Wat ayu tapi sememangnya tak ayu


Ceria di pantai Cintai lah pantai kita

Senang bukan ??? hanya masok gamba pakai shawl je pun.. Bukan kena kait shawl pun..
(^_^)V

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...