Wednesday, 5 October 2011

Wooohoooo

Hummm
Bosannya.. Mata mengatok tapi tak nak tutup..
Aduh besengkang mata la nampaknya.. Malam ni ada kelas Biologi..
Hummm  makin dekat SPM tinggal 40 hari je...

**************
Hari makin dekat semua terasa suatu bebanan yang sangat berat untuk dipikul..
Mengeluh dan terus mengeluh... Kerja sekolah cikgu bagi dah ditunda berapa hari.. Sepi je meja study tu..
Urrrr.. sampai kat sekolah je semangat membuak-buak...
Bila negok kereta Pengetua sekolah Qi pakai.... Ahhhhhhhhh Kereta ape tak kenal lak Qi...
Aduh jauhnya cita-cita.. 

Tapi yang paling terasa tingal 41 hari je lagi Qi dengan kawan..
Waaaaaa.. mesti rindu dieorang bila tak sama gan dieorang...

***********

Wooooohoooooo
Hari nie dapat online depan tV.. Dah lama tak online depan tV sejak line wireless tak dapat... Tadi tibe2 je dapat balik.. Gembirenya hati rasa nak makan gula-gula satu balang...

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

kyra veronica said...

gud luck k...jgn mlas bca buku:)

JaNnaH said...

no hal la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...