Wednesday, 12 October 2011

Orang Tersayang

Assalamualaikum

Hari ni ambik MC lagi sebab ada masalah yang tak boleh dielakkan seperti sakit perut yang berpanjangan.. Wekksss.. Malas lak nak gi klinik nya punn. So ketegori ponteng yer dak???
Don't judge the book by the cover. Jangan negok orang tu sihat wal afiat korang cakap die orang tak ada sakit.

Jejari ni gatal nak menaip tapi hati tak da feel sebab my stomach mengelami rejatan kot. Sakit doi..

***********************

Aku gigihkan menaip gak. hUhuhuhu.. Entri pasal orang tersayang Qi (ganti nama bagi aku). Semalam Qi mesej la kat Bibib ( name penuh Fateha).  Qi cakap sakit Qi datang lagi. Bagai nak cuak dah lama sakit tu tak berkunjung tup tup semalam muncul.. Gempak family aku.. Hihihihi My mom suwoh pergi Klinik A.k.a Farmasi.. Tapi ................ Hajat tu tak kesampaian.. Hemm Qi tahan jola sakit tu sampai ke pagi sambil ditemani air mata.. Hummmmm
Sakit ni..... hemmm Qi takut nak check kat hospital .. Takut apa yang bermain kat horizon otak Qi terjadi..

****
Bibib baik.. Sayang bibib.. Bibib balas mesej Qi.. Bagai bernada tegas suwoh Qi gi check doktor..
Hihi Bibib care gak gan Qi rupanya.. Sebenarnya hampir satu kelas tau sakit Qi.. Semua cakap Qi degil tak gi check kat doktor.. Wow.. semua care sal Qi.. Qi terasa diri ini begitu berharga..lalalala

***
NI cerite lain...Qi ingat mase tu pagi tau.. On the way gi sekolah pastu .. huhhhhhhhhhhhhhhh Tayar Moto Qi B.O.C.O.R
Hiiiiiii... Patus tu kan.. Qi jalan kaki la separuh jalan. Sekali ada kawan Qi pelawe Qi tompang die.. Hihihi
(-_^)V

Pastu kan Qi dah sampai kat depan sekolah... Ada dua moto patah balik.. Depa orang terdiri dari kawan Qi.. Serius Qi ingat depa orang tecicir     barang kot. Tak pe la Qi slambe je la. Sekali sampai kat tapak perhimpunan depa orang cakap yang depa orang U turn tadi sebab nak ambik Qi..
Giler teharu abes. Waktu tu baru terasa Qi sebenarnya ada kawan2 yang baik. Waaaa
Sayang Korang Semua muahx3..


p/s: Jangan lupa kawan kita. Sayangilah mereka selagi termampu..

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...