Wednesday, 26 October 2011

Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato


Assalamualaikumm..
Ape kabo akak-akak, abang-abang, adik-adik,

Halloooooo..

Qi join contenst dari blog Cik Tomato apabila di tag oleh Cik Kiwi beberapa minggu lepas.. Hari  nie baru terlaksana.. 


Kalau korang nak join tekan la banner tu... 

Nah ambik dah macam Yusof Taiyob..
Janji apy.... Kali pertame join contest orang..



Sental je la.. Ok.. 
Qi tag 

Jeng, jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
V


pernyertaan digalakkan sebelum tarikh tutup..

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

4 comments:

Aien Not Alien said...

comelnya gadis kurma....hihi

aien dah join...terima kasih tag... sesama sokong rakan blogger... ^_^"

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

oo tq tag akk.insyaallh ade msew akk join skng xleh join lg dear akk bz skit kay....hihihi

acik teyha said...

tq tag..ade mase nnt kome join

Along nasihah said...

assalamualaikum..
saya nasihah...boleh tak saya nak tnye something...saya nak tnye macm mne anda buat mouse cantik nih..
k...sye tak pksa anda untuk menjawab soalan sye ini..klu anda tak nk jwb pon sye tak kisah tak paksa pon...suke2 je nak tnye sbb cute lh..
k..wassalam'alaik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...