Friday, 15 June 2012

Mangkuk Pecah

Assalamualaikum...

Dah lama tak menaip. Sejak dua menjak ni Jannah just jadi silent reader je kat blog2 ang semua .. Tinggal jejak pun idak.. Bukan nak putuskan silathurahim tapi ntah Betul k orang cakap nak BW ikot mud??? Ag pun Jannah busy memikirkan masa depan Jannah yang malap2 gelap ni.. Nak cari sinar payah bebenor..

Tadi macam Terkezut... Sesudah makan tengah hari ape kite nak wat???  Dah tak reti2 basuh pingan lepas guna?? Nak tunggu kene bebel??? Hi3 Jannah bukan cam budak tadika semua kena suruh baru nak buat and Jannah bukan cam someone tu dah makan just tinggal jer pingan begitu sahaja...

Sesudah mencuci pingan sambil nyayi lagu sha la la la.. Tak sempat 2 langkah kaki Jannah beredar dari sink... PRANG!!!!!

Sound effect x berape nak jadi.. Kuat la jugak sampai tercengang adik2 *2 ekor anak kucen yatim piatu Jannah dibuatnye..
Ape agi... Gabra semacam a.. Kalut cari peyodok n penyapu... Errrr.. Shuttt jangan bagi tau Pn Rahimah tau... Hi3

xda a secomei ni.
Ape boleh wat nasi jadi bubur nak cantumkan balik kaca2 tu jadi mangkuk balek??? Memang tak la,.. Slow Jannah sapu takot2 ada pulak yang cedera nanti .. Tapi orang cakap kalau ada benda pecah ada sesuatu buruk akan berlaku. Jannah takot la.. Tak takot dengan Pn Rahimah sebab tadi tu memang salah Jannah sendiri berani wat berani tanggung la.. Tak kan nak salah kan adik2 kot.. Depa suke wat muke seposen agi suke kuar suara gedikk.. Meluat I tauuu..

Hemm pagi tadi ada someone special Jannah wat medical check up kat Hospital.. Hemm Jannah rasa tak sedap hati jerr.. Malam tadi call dia.. Tibe2 dengar dia sesak nafas tibe2 je... Dari malam tadi Jannah risaukan dia.. Tapi alhamdulilah dia tak kena tahan waktu gi medical check up tu.. Tapi bila  Jannah tanya doktor cakap ape.. Dia bisu jerrr.. Hemm tak pe la tak mau cakap. Jannah harap sangat dia sihat cam biasa.. Jannah sayang dia.. Jangan la mangkuk pecah tu ada kaitan dengan dia. Hi3 annoying tol..
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

Nurulee said...

Kucing tu sebijik mcm kucing ee. comelnya =D hehe

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

acik teyha said...

weh..jeng jeng..siapakah yang special tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...