Friday, 22 June 2012

Masih Ada ke Peluang???


Dasawasa ni meniti dari bibir ke bibir sengenap empat penjuru mayapada seluruh umat manusia membincangkan.... Huhhh i miss pendahuluan cam ni.. Dewasa ini, guwa dah lupa segala pasal pelajaran .. Hummm sejak rayuan ku tak dipedulikan oleh IPTA... Nak menyesal tarak guna nasi jadi bubur..
IPTS hooooo berlano kat mail box .. Kalau yang jenis hantar surat tawaran tu siap boleh buat kertas tu  guwa jadikan jek pejuang lagi.. 







Tiba2 hati guwa terbuka gan IPTS baru sat sat tadi my friend datang rumah.. Dia tanya tawaran last guwa.. Selamba

 keluarkan la surat tawaran yang baru  dapat semalam.. Memang kalau surat tawaran guwa suke pandang spoi spoi bahasa jerr.. Setakat bukak sampul belek2  tp agak bangga gak nama guwa kat sampul tu.. Hihihi
Soo what??? Guwa tak ambik kesah sebab koz yang ditawarkan tak mencuit langsung hati den yang lembut ni... Paling best kalau pangilan telefon.. Guwa online betul2  depan telepon rumah.. Kalau ang semua tepon umah guwa tak sempat dua kali deringan korang dapat dengar sura Cik Siti Nor Jannah..
Ha surat tawaran tu ada 1 jer sebab I terase menarik.. TAJAAN FELDA... Sengal macam mana ntah aku boleh isi surat tawaran tu.. DAMN!!!!

Yang tak boleh bla ambik KEJURURAWATAN!!!! Cop guwa ni fobia darah boleh pengsan negok darah.. Haaaa tak tau nak gi k tidak.. Waduhhhhh I comfius bin celaru... 





cun gak..
Ada sesiapa boleh bagi pendapat.. Bukan pendapatan ang.. tapi tak pe gak kalau nak bagi guwa terima jerr.. =D
Hummmm

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

10 comments:

eiqa azra said...

huhuhu.. dulu eiqa pon fobia darah gak.. :)

Encik H said...

pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas..kehkeh..teringat zaman muda2 dulu..

tak salah kot kalau nak cuba..bidang kejururawatan tak semestinya 100% bermain dgn darah..:D

Mr.Lidi Kepala Putih said...

ok la tu..jururawar pun kuar2 ley dpt keje ape :)

Amirul Verdasco Nadzri said...

ok apa main darah..haha.. aku selalu kuar masuk hospital dulu.. ntah r, aku suka pegi hospital..huhu

aku tengok keja nurse, perhh kesabaran tu kena tinggi.. bukan setakat kena layan patient, kena maki ngan patient, senior nurse..etc.. kalo jenis penyabar, tahan telinga, why not ang pegi? huhu.. cam En.H cakap, tak semestinya main ngan darah..

JaNnaH said...

same la kite.. sedih even luka sediri pun nk pengsan dah

JaNnaH said...

darah, mayat, waaa den x sanggop.. humm so batal la niat den nak g jururawat tu... =(

JaNnaH said...

thaz.. tp x sangop la..hihihi

JaNnaH said...

thaz atas ayat2 ang tu..

sedutzone said...

best aper jururawat ni...

Amirul Verdasco Nadzri said...

sori la kalo aku salah tulih. laa..ang jgn down plak.. ang kata nak pendapat.. aku bagi la..huhu tu serba sikit yang aku tau. kalo ang cekap buat kerja, takdela kena maki.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...