Thursday, 28 June 2012

Meracun



Hello u all.. Huuuu.. U all kenal tong racun???



Ha atas ni tong racun sebijik cam Jannah guna.. Serius sekarang tak da kemare susah nak share gambar. Hummm...Nak story pagi tadi den try meracun depan rumah .. Oh sekeliling kawasan rumah bukan depan rumah jerrr... Hooooo Hampir2 jerr salah masok kan racun rumpai jannah nak terbancuh cecair baja ... Hahaha  Lebih kurang botolnyerr.. Beza yang botol racun ada gamba tengkorak..

Siap je kerja dalam rumah den pun ambik tong racun then bancuh racun tapi tak berpengalaman katakan.. So tanya kat someone tu cam mana nak bancuh racun .. Emmm mengikut tunjuk ajar beliau suruh bagi 1 penutup jerr tak perlu banyak.. Ahh den bancuh jerr tadi terus sembur2 kat rumput.. Nak tak nak menahan malu guwa wat jerr la nasib tak da ramai orang lalu lalang so khusyuk la den meracun .. Boleh nyayi lagu sha lalalala lagi..

Nak tau sebagai seorang wanita tulus dari hati yang suci murni den nak habaq  tong racun adalah berat .. Cehhhh beng sekolah budak darjah 1 lagi ringan kowt..( kalau form5 xda bwak buku )

Hummm terlah beberapa minit dah berlalu tak da ape perubahan berlaku.. Apa yang den buat tadi??? Tak da hasil nyerr k??? Waaaaaa Mintak2 mati la rumput tersebut dengan segera.. Apa pun kenapa kepale den poning jerr tadi yang main meracun den pakai biase2 jerr tanpa kasut and penutup mulut and hidung.. Ada effect k???

Korang pernah k pegang tong racun??? betul berat kan??? Huhuhu =P




saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

22 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

agak berat la.. nengok gak bape banyak kita bancuh..huhu..

JaNnaH said...

bancuh separuh jerr tapi berat la gak tu.. huhuhuhu..

ஜ miss klanika ஜ said...

huh meracun . slalu sedara lelaki tolong buat xtvt nie :3

Waalid5035 ™ said...

biasa jugak tolong ayah racun semak dlm kebun sawit..hehe..tp abg sy lg ganas,dia reka mesin racun,skali racun 5.6 ekar skjap je..hehe

JaNnaH said...

huhu..sekali merasa.. kih3 tp rase tu sekali n mukin terakhir

JaNnaH said...

wah boleh a komersialkan mesin racun tu.. huhuhu nk 1 free..

JaNnaH said...

owh bleh tempah 1 mesin racun 1.. hukhukhuk..

Waalid5035 ™ said...

kiki...xlepas kot..SIRIM xbenarkan..haha..=P

Atiqah Wadiah said...

x pernah meracun rumput..huhu

nn lylyn said...

hati2 meracun tu..amik langkah2 keselamatan.. akak xprnah meracun rumput..selalu lelaki yg wt..

Rizki Pradana said...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

leakedknowledge said...

hahha..setakat ni xpenah tgk mpuan mracun rumpun...smue laki2 yg buat...patutnya snap pic masa hang mracun tu..mesti rmai org xcaya :P

MAY said...

hi..rjin nye ank dara sapa ni...

*btul la kak anis..jannah ni bdk ktg brp?

ops..klu nk reply dlm my entry ye..sbb bese mmg x folo up kat entry org len..sbb sy pun bls persoaln blog dlm blog mereka..;)

Fakhrul Haiyin said...

wah. rajin sehh. xpenah lagik aku meracun bagai nih. hoho. tabik laa sama jannah!

JaNnaH said...

my mom pun x pnah.. hik3 ni wat koz bosan sngt dah...

JaNnaH said...

hasebab xda pengalaman.. tersebur kat bdn..hik3

JaNnaH said...

susah la.. tangan x cukup.. mnenak pegang kemere mane nk mengepam racun.. huhuhu

JaNnaH said...

x rjin mne.. dah x da keje.. rumput pun pnjg2 dah..

MAY said...

haa...betula tu..ank pakcik rakmad..hehe...sy pun org ktg jugek..=)

JaNnaH said...

hobi jerr.. best gak .. try la..

JaNnaH said...

ls org ktg gak...emm lagi sdap pangel wak rakmad.. hihi kenal sangat dah..

amranaiman said...

apada meracun xde safety.. sha lalala~~ :D hhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...