Wednesday, 11 July 2012

Serik dengan HOSpital


Salam sejahtera rakan2 blogger sekalian.. Humm 2 hari jannah nak buat entri tapi disebab beberapa kekanggan Jannah terpaksa tunda.. Sejak balik dari tempat dibawah ni..
:
:
:
:
V



Rasa dah lama tak pergi hospital. Kalau dulu mase zaman kenakalan bebudak selalu gak buat haru biru kat wad natijahnya sekarang bebudak bawah 12 tahun dah tak boleh masuk wad... Padan muka dieorang.. Kahkahakahkah
Beberapa hari lepas Jannah melawat jiran Jannah kat HOSPITAL SEGAMAT .. Jannah saja follow mak Jannah jerr mana la tau nak jadi begini plak.. Nyesal gak follow..
Hummm Masuk wad tu semua muka yang pakai baju kehijauan  tu sayup-sayup je suasana sepi pilu .. Tak da plak nampak orang berdisko melalak k atau seangkatan dengannya mybe kalau pergi HOSPITAL TANJUNG RAMBUTAN ada la kot..
Ada kaki yang bergantung ada yang terbaring and ada pak cik tua duduk sorang .. Ermmm Suasana sayup .. Tak best langsung.. Jannah jumpa nurse, Jannah senyum, Jumpe doktor, Jannah senyum.. Hihihi comel2 la nurse kat situ tak kurang gak yang muka masam cam cuka..
Okey.. Tibe2 tepandang satu sudut tu.. Ada lelaki bangsa cina.. Ya ampun, luruh jantung jannah.. Wahhh die tak pakai baju seksi gitu.. Hahaha..
Sebenarnya, rasa pucat kot muka jannah bila terpandang perot die...Jannah pandang jerr jahitan tu sekali dia pandang Jannah dengan muka penuh kesedihan dengan kaki kena balot pastu tergantung .. Jannah tak tahan nak negok semua tu cepat keluar dari wad tu. Mak ai jahitan panjangnya .. Ingat2 balik nak pengsan.. Lepas hari kejadian Jannah demam, mak Jannah suspek Jannah lemah semangat..
Seram sejuk badan jadinya tu pasal tak dapat nak mengonlinekan diri,,
Serik Jannah nak gi hospital dah.. Lega jannah tak jadi ambik khusus nurse..

p/s: orang kata kunun hospital byk anto bekeliaran betul k???

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

4 comments:

Khairul Azmi said...

bila pergi hosp segamat?
ada Nampak tak geng2 hensem budak praktikal farmasi?
sy praktikal farmasi kat situ...haha...

ps; tauke budu (www.budumasin.com)

JaNnaH said...

@khairul azmi..owh x nmpak plak.. tp ngok ada yg kacak2 tgah khusyuk lunch jerr.. hihihi

Boni JLL3 said...

sampai macam tu sekali?? lepas ni jangan pergi hospital da k..

JaNnaH said...

@boni JLL3 memang tak dah melainkan keadaan memakse.. huhuhu.. nseb x gi tmpt ICU..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...