Wednesday, 16 May 2012

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia

Assalamualaikumm... 

Wazzup u all..Tibe2 Jannah terpanggil untuk join GA cik ...... Huhuhu Ha Cik Misi Nadia ... Betul k??? harap betul la.. .. Wahhh GA ni simple jerrr  .. Nak kena tulis entri pandangan anda tentang kerjaya seorang MISI... Nengok ni den punyo ayat... Lihat karangan dibawah....




Den lahir2 antara orang first den jumpa Misi... tak do kejonyer nak jumpe cikgu mahupun teacher dalam wad bersalin.. Start situ tiap2 bulan pulak jumpo misi.. Asyik datang rumah duk melepak.. Ha3 tipu!!!!! Mana ada la .. Misi duk kira berat la macam2 agi memasti kan guwa sihat wal afiat.. Yerrr k ??? 
Haaa tang ni guwa tak bape suka.. Errrrr nampak jarumm .. Ok fine guwa kena cucuk... Haa.. Misi and misi.. Masuk sekolah pun jumpa Misi lagi sport check gigi... Bagi vitamin.. dan lain lain lagi.. Wahhh  teserlah la kerjaya seorang Misi or Nurse pe2 yang seangkatan dengannya bukanlah kerjaya yang mudah.. Humm kesabaran, ketekunan, keberanian, macam-macam ke la yang termasuk dalam nilai2 murni.. Hu3.. Serius kalau guwa tak da ke semua tu.. Hiiii =p
Konklusinya.. Kerjaya seorang Misi teramat sangat mulia dalam masyarat untuk melahirkan masyarat yang sentiasa dalam kedaan sihat.. Cewahhhh ...
Tanpa Misi sapa nak jage kesehatan Masyarat???
Semua pihak memainkan peranan untuk memperluaskan lagi kerjaya nurse secara langsung dapat menarik minat anak muda lain untuk menjadi nurse seperti Cik Misi Nadia

Den Tag?????

Teha 
Arie
Hummm sory kalau syarat x cukup.. Kne tag 3 or lbeh.. Den tak da kawan.. Hiiiiii jumpo duo jo..

p/s: I hope nurse sekarang tak garang2 cam cikgu BI.. =P

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

4 comments:

amranaiman said...

knapa xjumpe doktor dulu? ye ke jumpe nurse dulu? huhuhu :P

cik MISI Nadia :) said...

tnx join dear :)

JaNnaH said...

ala... kasi up nurse sikit...

~mimisyuuuuuu~ said...

jom join
http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...