Friday, 11 May 2012

BOsanSUMbak


Assalamualaikum.. N salam 1 Malaysia.
Kebosanan sentiase menyelubungi hari ini.. Dan hari yang mendatang.. BOsan and bosan berputar di horizontal pemikiran ku ... Urghhhhh

BOsan n bosan guwa check STATUS APPLICATION yang baru 2 3 hari lepas yang guwa isi.. Taranggggg the result is..... hummmmm




Tapi sayang hanya impian bulan tak bisa tumbuh di taman...... IPTS lakkkkk .. urghhhh 
OK memang a OK.. Boleh wat pinjaman MARA n PTPTN... Yo ooo jerr guwa men letak jerr PTPTN.. betul k?? guwa tak ambik port sangat .. wakakakakaka

Mula seronok bukan kepalang... Lepas tu... Ngok yuran mak ai... 1 SEM= RM3000 lebih kurang la.. AHHHHHHH... Serabut.. Guwa sayang duit my dady... Kih3

Swasta any time boleh masuk .. Yer dak ???
So tadi terlalu bosan guwa try application kat internet... 
Tarangggggggggggg


 SPA tuuuuuuuuuuuuu.. Men masuk jerrr.. Kah3..  Memang tak da kerja

Ada ag negok la........

Taranggggggggg


HUh....... Ase yang i choose tu bukan taraf guwa la.. Emmm setakat SPM memang tak lepas tu..  ha3.. 
Hari ni memang banyak menyebelkann... LALALALALALA

Nampak pressure  aku kan... Memang tekanan pun.. Kuatkan lah diri ni,,,

Sekarang ni memang tengah menikmati cuti sepenuhnyerrrrrrrrrrr



saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...