Tuesday, 15 May 2012

segmen up follower tambah kenalan.

Assalammualaikum... =)

hUhhhh blog walking tibe2 jumpe segmen ni.. Memandangkan syaratnya simple so dengan muka tembal bukan sebab pakai bedak seinci.. Ni sebab tak da sape pun tag saya.. So dengan effort sendiri tau jumpe segmen ni ..

Dah lama tak join segmen2 ni.. SO dengan segal hormatnye Saya ikot sekali.. Huhuhuhu

2 benda penting je pun... mudah bukan??

Tempat asal = Pahang
Follower = 193




saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

7 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi dear sudi join ^^

JaNnaH said...

hu3.. welcome.. =)

ʆαɳɢ said...

singgah sini & follow, follow balik klu sudi.. ehee, salam pkenalan ^_^

http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Intan Wandalaara said...

Hi.. singgah follow blogger pahang!:)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

rAIHan said...

blogger dari selangor singgah dan follow sini,
dari segmen yang sama..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

jemput singgah sini,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/la-tahzan.html

ejulz said...

Hai.. Blogger Sarawak datang sini nak berkenalan dgn blogger Pahang.. ^_^ Salam Perkenalan..

Sudi2lah ziarah blog ejulz k.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com

NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di Kuala Lumpur.

Jemput ke blog saya ye?

http://www.mohdnaser.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...