Tuesday, 15 May 2012

Kena Buang Adik

Assalamualaikum

Humm beratnyerr hati nak cacatkan cerita ni.. Hari-hari bersama sebelum ni hanya akan jadi tinggal kenangan jerrr.. Semua sebab seorang pak cik.. Ye sebab dia!!!!! Memendam rasa hanya buat sakit hati jerr kan?? Aku tak cukup pro nak berbahas dengan Pak Haji... Ye la aku sapa la... Dak SPM umur pun baru setahun jagung bebanding beliau yang dah makan asam garam berpuluh abad, anak dia pun bukan calang2  peguam, pensyarah, cikgu, nak banding gan aku yang tak seberapa ni..Damn ape kena mengenagan anak dia lak.. ??? Berbalik tadi..


Hari-hari Jannah tidur sebilik dengan dia .. Time Jannah takut mesti dia terjaga teman kan Jannah.. Tapi mulai malam ni dia dah tak ada ...Siapa nak teman lagi nanti??


Gambar dia atas?????? Ape kena gan adik ??? Sebab natang kat atas ni adik Jannah kena berpisah gan Jannah ... Tu pun demi keselamatan adik... Hummmm .. Pak Cik ZO Lim  tu ugut nak bunuh Adik sebab adik makan anak ayam beliau.. Sekarang Jannah tak paham wat the hell kalau adik makan anak ayam tu.. Dah memang hukum alam kan..???? Yang dia nak HANGIN tu apa sal??? Nak jadi SUPERHERO AYAM kowttt..



  Fakta ntah dah berapa ekor kucing and biawak yang dah tewas kat tanggan beliau.. Korang kalau negok beliau memburu kucing and biawak korang mesti kejut sebab ada lagi orang kejam macam dia.. Hummm main baling gan batu bata and parang.. Perhh Jannah selalu istifar bile ngok dia buat cam tu.. Ngeri kot.. Yang tak sedap memandang batu bata selalu tepat kena kat kucing.. Nasib kucing Jannah tak kena lagi .. Tu la sebelum kena Jannah kena la beringat.. Nak dikurung adik kesian lak. Terpaksa la hantar jauh2..Tak da niat pun nak BUANG adik.. 

BYE2.... Adik....

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...