Friday, 18 May 2012

Menanam Anggur Ditepian

Assalamualaikumm..

Hapy tak hapy sedih tak da la sedih mana pun.. Kecewa amat sangat tak dinafikan..
Emmm mesti sekarang ada student lepasan SPM tengah sibuk wat medical check up.. Yerr dak??

Dan guwa??? juz dok uma goyang kaki see senang gila hidup guwa kan korang negok.. Bagun pagi kemas uma.. Kalau ada masa jejak la jugak kaki ni kat tanah.. Hirup udara pagi di kampung halaman .. Yer dak ???? Cukup masa guwa tekan punat plug modem and pc.. Start dunia maya guwa.. Mula la jari jemari ni menari2 kat punat punat yang tersembul kat keyboard ni.. Hari demi hari berlalu sedar tak sedar dah 1 bulan pekara sama guwa wat.. Naik muak giler... Emmmm Naseb toilet uma ni berhampiran jerr...

Huhhh Peti surat memang penuh dah dengan tawaran.. Ada gak surat2 tawaran tu guwa buang sambil wat muka tak bersalah .. Pembaziran je bila negok ketas2 tu guwa bakar.. Errrrr.. Ape la naseb guwa ntah.. Kalau ada rezeki ada la.. Guwa dah pasrah .. Redha and tawakal...



Okkkkkkk..Bye!!!!!!! Jgn cari guwa.. Nak g mane pun tak yah care dah.. Hummmm Majuk2!!!! Tak nak kawan dia dah.. Memang tak pernah jadi kawan dia pun.. Coz dia abang.. Ok adik yang baik dengar cakap abang ???? (~_~)V


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

6 comments:

Sally Yatiey said...

Haha. Samalah kita. Saya pun dok umah je. ^_^

JaNnaH said...

owh.. ada kawan... yeah3

acik teyha said...

jannah..pi masuk fom6 tu..pi lekas

JaNnaH said...

emm.. mlazdeh.. jauh kot seri rompin.. den x sangop

zera eira said...

meh2 try apply uthm sama dengan zera mehh. :) jgn give up yangg.

JaNnaH said...

emm.. ekk??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...