Tuesday, 29 May 2012

Excited first time

Asslamualaikumm..

Emmm you all mesti sehat wal afiat kan2... Ye la tak kan orang mental nak bace blog I ni.. Yerr dak??? Sory la dok ber i u dengan lu owang...

Saya I Hamba Patik Den ala dalam angkatan yang sama membawa kata ganti nama diri ... Emmm sebenarnya Saya .. Ok guna nama.. Sebenarnya Jannah nak gi JOHOR .. Wihiiiiiiiii
ape bestnyer???? JB???
Tak da ape yang nak digembira kan.. Melainkan gumbira dapat jumpa dengan anak-anak buah yang cute2 kat sana.. Bukan anak buah buahan OK!!!

Hemmm Yang guwa nak cakap paling GEMPAK.. I gi JB by the bus... Dah lama tak guna kenderaan awam yang tu.. Wahhh nampak kejakunaan disitu..

Dengan teruja pergi k Google search... Tekan navigation imej... Then i get...




Terminal Larkin....

Okey ni larkin... I dari terminal segamat... TERMINAL k??? Stesen Bas lorrhhh same kan??  Whateverrr..
Haaaa... tbe den tekozut la bila search image terminal segamat... Bila mase terminal segamat tebako.. emmm patot la waktu hang out gan kawan lepas SPM dedulu nampak bape kedai itam legam.. Sekarang den baru tau.. Sengal tol.. Hummm
 


Mak ai patot la kat layer atas tu cam padang jarak padang tekukur... Ape pun.. Guwa cakap sama lu owang terminal ni tak best langsung.. Ok fine sebelah memang tempat hiburan kot tuk anak2 muda depa orang pangel ONE SEGAMAT..




 Tapi guwa nak cakap sistem penyelanggaraan kat terminal segamat ni perhhh kalau nak bagi 1 bintang pun guwa tak kasi la... Emm tempat surau dia.. Ishhhhhh.. Emmmm Tak tau nak cakap la.. Same2 kita jaga kebersihan surau dan tandas yerr.. Haaa time ni.. Sengal tahap pe den dah tak tau.. Surau laki pompn sebelah.. Kire beleh men cak2 la..
Sebelum main cak2 ingat balik objektif ke surau..


.

Nak tau kalau ase anda wanita dan anda salah masuk surau lelaki .. Ada satu jerr perbezaannya... Surau lelaki tak da telekung!!!!!! Pastikan anda berada di tempat yang betul
Bercakap ataz pengalaman...
Ha3 sory lari dari jalan citer... Sekali sekala ingat meingati...
Keterujaan ku tidak terhenti disini... 
Tapi rasa sampai disini jugak la.. 
Pe2 pun doa kan Jannah selamat sampai.. Sebab ni first time gi naik bas tak tau cam na rupanyerr.. Ada gaya dak tabika gi rombongan zoo kot..

Nervous lak.. hohoho like butterfly in my stomach ..

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

1 comments:

MarnieyZ said...

best lahhh, dpt pegi jejalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...