Thursday, 8 September 2011

Gemuruh Trial

Masa trial.. Macam macam terasa .. Bagai cacing kepanas, like butterfly in stomach, Macam macam lagi peribahasa ada. Huuuu siapa senior yang dah past mesti lega kan.. Aduhhhh pas SPM??? Metrik ???? POli??? Urgh... IPTA or IPTS???


Baru trial bkn real SPM.


Ni baru trial belum SPM ag... Perut eden asyik menyakit kan diri je.. sebab gemuruh sangat kot.. Tak senang duduk.. Ke kiri ke kanan... Tak selesa la.. Tapi yang polek nye perot eden sakit masa dalam dewan pekse.. Tang gi kantin boleh lak mengisi perot balik... Ceh sampai kat rumah dah tak sakit lak perotnye... ADAKAH INI GEMURUH???? Kalau CUAK sama ke maksud dengan Gemuruh???? Urrrrrr... Eden sebenornye cuak dek kerana tak abis kahtam buku ag.. LAst minit study memang la jadi gitu.. Yang cikgu tak pernah ajar pun mesti terkeluar gak.. Kah3.. Siap buat mesyuarat kecil-kecilan je sebab bosan menunggu jawapan terlintas kat pale otak.. Hik3.. Mesti nanti rindu time2 pekse macam ni... 1 tingkatan ada dalam 1 Dewan.. Mengunakan jenis meje dan kerusi yang sama .. Bak kate orang semua fixed variable ... mANA tak gemuruhnya.. muka sorang sorang wat muka cuak semacam.. Menyebabkan enden pun terikot ikot cuak lak..          
Hemmmm... Bak kata orang masok kandang kambing mengembek masuk kandang harimau lari la... HUH...dah masing masing buat muka cuak eden pun sama cuak la.. Abis pusing keliling.. Dok memerhati gerak geri kawan2 seperjuang yang tegah berjuang di medan pertempuran.. Nampak jugak yang mati akal dik soalan yang teramat susah.. Ada jugak yang keluarkan senapang cuba menembak di soalan objektif.. Berdas das peluru di tujukan .. ketepatannya tak tau lagi.. Hahahaha.. Tak kurang jugak yang membuat ayak liur...Macam macam ada bak kata Pak Nil kat ASTRO.. Dan eden pun dua kali lima dieowang gak... Dah nama nya student mesti tak lari darisemua nie.. Betol dok ???? kalau tak betol sila betol kan...
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...