Saturday, 10 September 2011

Kasut Kaya Vs Kasut Syawal

Haaa.......... Rasa tak terlambat lagi kot wat entri pasal Kasut Raya??? Tadi ada Kelas tuisyen kat sekolah.. Tak sampai seminggu  lagi kan raya???? Huhuhu .. Tadi Qi gi toilet..(Gi toilet pun nak bagi tau kn2) Malu la.. kantoi sudah.. Pekara normal la kan kalau ngatok gi toilet basuh muka kan2??? kita tak boleh biarkan ngatok bermaharaja rela dalam diri kita.. so kena la gi basuh muka k wat senaman ringan cikit . Sebelum tesenguk-senguk kat meje... Kah3.. Ha a,, ni nak cakap on the way nak gi toilet tu... Mesti la keluar dari kelas kan2.. Tak kan toilet memang ada kat dalam kelas .. Huh kalau kelas korang cam tu memang canggih kalah negara termaju didunia la kan.. Waktu nak sarung kasut Qi.. Qi nampak tranfromasi baru kat kasut kawan-kawan Qi. Walau tak semua yang melakukan tranfromasi tu tapi kebanyakannya.. Wow.. Bersinar mata Qi negok.. Berhamburan depan pintu kelas.. Hihihi dengan suka dan dengkinya .. Qi tangkap gambar kasut ni.. Kalau boleh memang nak tangkap terus masuk guni semua kasut kasut tu jual kat bunddle mesti laku punya... Cantek2 kalah kasut Qi ... Kasut Qi selipar Jepun je cop jamban..


Warna warni.. 

Beberape orang je guna rak dengan betul

Cerita pasal rak kasut tak ramai orang suka letak kasut kat situ.. Time pakai KASUT SEKOLAH je letak kat situ.. Bagi pendapat Qi.. Kalau kasut biasa dieorang tak fikir sangat sebab tak mudah kotor kot.. Kalau kasut sekolah puteh mudah kotor...Macam tu la kot.. =P
Berbalik kepada cerita tadi.. Qi syak kasut kasut diatas adalah kasut raya dieorang.. Qi tahun ni tak da kasut raya pun.. Qidah beli awal waktu bulan Syaban tu dulu.. So Syawal Qi boleh lagi pakai kasut Syaban tu.. Secara langsung Kasut Syaban adalahKasut Syawal Qi.. Tapi bila negok kasut kasut dieorang ni.. teringin gak nak beli kasut Syawal.. Memandangkan Syawal tak abes lagi nanti hajat Qi nak beli la satu macam kat bawah ni la..

simple but look luxury


Clas gitu... Hahaha... Dah lama tak pakai high heel.. Best gak kalau dapat pakai.. Setakat 3 inci apa barang kan??? Nak try yang 8 inci lak la... Ape rasa ye??? orang cakap memudaratkan ... Tak kenal maka tak cinta tak cuba mana nak tau.. Nak cuba...Tapi ada k?? 8 inci??? pening lak nak cari 8 inci.
Kasut oh kasut...


saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

DoodleLicious said...

alooooo cian dia, xde kasut raya eh ^^

JaNnaH said...

ha a.... xda kasut raye pun.. meh la satu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...