Tuesday, 20 September 2011

Thanz ACik Teyha

Hai..
time kaceh ACik Teyha
Terima kasih terlah mempercantekkan blog ni.. Huhuhu Bebanyak time kaceh Kalau nak harapkan tuan punya blog tak dapat blog macam ni.. Hohoho.. Sebenarnya banyak jasa ACik Teyha ni.. Macam dia buat.. Dia la tulang belakang blog ni, Cume Ilmu  nak collect follower je tak sempat nak menuntut ag.. Kandang-kadang kitaorang berlumba-lumba macam ikan lumba-lumba yang comel

Betape comeinya

Kita orang berlumba-lumba nak tulis entri baru je bukan ape pun...Blog dah jadi macam news paper sekolah lak Waktu IMam Muda Nuri datang sekolah...Mula-mula memang Qi nak buat entri dulu.. Tapi disebabkan speed internet lembab tahap ciput so ACik Teyha menang... entri die berbunyi begini ce tekan

Beblog ACik Teyha ag cantek kan2.. Hihihihihi 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

acik teyha said...

thank you very much :)

JaNnaH said...

ha3.. banyak salah eje..(~__~)V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...