Monday, 26 September 2011

Mana Hilang Zack Zukhairi

Helloo
Hummm mana Zack Zukhairi.. Kenal ke tidok Zack Zukhairi ??? Mesti konal punya la.. Siapa tak kenal blogger hencem lagi kacak ni.. Entri dia tulis kebanyakan citer pasal dia.. Kalau bace pun tak da la bosan siap boleh ambik kacang goreng sambil mengadap entri2 dia . Last dia update satu bulan lepas.. Yang seronok entri dia ada kronologi bukan sekadar membabi buta.. Huhuhu.. Trafic kat blog dia walau dah lama x update2 tapi still tinggi..Kalau kat shoutbox tu tak payah cakap.. Bederet orang suwoh dia update blog.. Ce ngok muke Zack Zukhairi..

Gambo kocik je ...


Orang dah famous tak payah nak pampangkan gamba bebeso sangat.. Walau gamba kocik orang mesti dah kenal punya la kan..

Bukan saja dikenali didunia blogger.. Tapi vlogger pun sama.. Video dia.. Perh kadang2 tersentap gak negok.. Kadang terpikir gak adakah dia seorang mamat jiwang k dia ni??? Korang pernah terpikir tak???


Tak cukup dengan tu... Kat Facebook pun tak kurang hebatnya.. Sekali dia update status.. Beratus2 orang komen.. Kalau dia masok pilihan raya mesti dia dengan sukses menjadi wakil rakyat... 
HUMMMMM..  Bila la nak sukses cam dia ni???? Abang Zack Zukhairi update la blog. Ceciter apasal soyap bebenor sojak duo monjak ni??? 

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...