Thursday, 22 September 2011

Sekolah aku berhantu???

Assalamualaikummm...
Perhhhh.. article yang keluar kat surat kabo.. Mengemparkan aku dan seisi warga sekolah aku.
Yang tak tahan siap keluar gamba sekolah aku lagi.. Ala sebenarnya ni dah wat deal gan Achik Teyha siapa yang dulu buat entri sal story ni.. Mane aci dia balik awal.. Kalah sudah.. Ha berbalik tadi punya cerita . Suka2 hati je cakap sekolah aku berhantu. Selama 5 tahun sekolah kat situ alhamdulilah la tak pernah nampak.. Story tu keluar kat belakang surat kabo hari ni. Siap boleh ag dak tu posing baik punya.. HAAAAA.... Tajuk article tu..TANGAN KAKI TERPAKSA DIIKAT... Tapi mual kiteorang tau story masa kat kantin.. Waaaahh mak cik kantin sok seh sok seh.. Kami tompang sekaki bace.. Kite orang gelak bagai nak rak kat kantin.. Waaaa cam tak caya.. Sekolah ku ada hantu ????


Ala setakat tangkap gamba belakang sekolah ape barang.. Hemmmm.. cantik sebenarnya sekolah aku ni kan...Normal la...Kat mana ada hantu ... Definisi hantu bagi aku.. Syaitan yang tak da kerja suka menyesatkan umat manusia... Kadang2 kat tepi korang ada hantu.. Kot2 depan PC korang tu pun ada sekor setan tegah sesat korang bagi tak yah gi solat.. Sedar la weh... Aduh melalut sudah.. Tapi ape ape pun aku tak puas hati... Hummm .. Dah budak tu dari kawasan rumah aku gak.. Kiri jiran jugak la.. Dah 40 buah rumah dari rumah aku... URHG .... Name tempat tingalbawak sekali.. Ape la... Berita hot kat sekolah tadi.. Tapi tadi aku terpengaruh jugak dengan cerita ni.. Toilet kat depan bangunan ni.. Hakkkkk.. Aku termenung berape minit nak masok toilet.. Cuak la gak.. Nak masok tak da orang .. Aduh... Sekali aku dah masok ada lak yang masok.. Masa keluar aku nampak dia pandang aku dengan jelingan.. Waaa mak cik la... Huh mesti benggang aku tak bukak kasut la tu.. Sory la mak cik saya dah cuak sangat..Tak sempat bukak kasut..



saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

acik teyha said...

ade ke gmbr bdk tu??nk tgk nnt

JaNnaH said...

mane ada gmba... kat surat kabo ada la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...