Friday, 23 September 2011

What my Enemy has Blog???

Sedasawasa ini meniti dari bibir kebibir setiap umat manusia segenap empat penjuru mayapada sering memperkata tetang permusuhan. Permusuhan bermaksud .. Tak dapat eden nak terangkan lebih lanjut tapi.... Kalau ikot perfahaman den.. Permusuhan berkait rapat dengan musuh.. Kalau musuh tu .. Something yang kita tak suka.. Yang penting kebiasaanya manusia yang mengamalkannya...Kebiasaannya konsep Abbasiyah yang menyebabkan permusuhan yang sangat dahsyat.. Refresh balik Subjek SJ tingkatan 4.. Malas nak explain eden pun udah lupa.. Itu jenis permusuhan secara besar-besaran .. Kalau secara kecil-kecilan .. Maksud eden secara individu.. Bagi pendapat eden semua ni sebab pHD( perasaan hasad dengki) yang tinggi. Pantang negok orang happy sikit ada je dengkinya..



Berbalik tajuk entri.. Den ni bukan suka bermusuh pun..Tapi ......... Musuh den tu anggap den jadi musuh dia.. Nak wat cam ne terima je la.. By the way.. Blog den lagi ok dari die  kan2??? Den dah tr y tanya kengkawan den.. Dieorang undi blog den.. Huhuhu den monang.. wOhoooooo Nak selongkar blog "Enemy den" ??? U all tekan jo nie... My enemy.. Kiteorang bersaing dengan sihat k.. Tapi selalu eden monang..Huuhu (My enemy jgn marah ye)

P/S : Kawan berduka senang die cari.. Peace yoooow

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...