Saturday, 20 August 2011

Hari terbuka , Bukak pose..

Assalamualaikum..
Hai.. Tak sangka hari dah masuk 20 hari kita menjalani ibadah puasa.
Hari ni Qi bukak puasa kat rumah orang lain.. Hihihi Tapi ada sebab OK.. Qi ada bukak puasa bersama-sama ahli-ahli Persatuan Rakan Sebaya yang lain.. HUH.. Maaf la kami senior tak dapat hadirkan diri nak merewang. Hihihi pe2 pun memang caya la junior2 Qi dapat hendle majlis ni..Tapi ada yang TAK BEST !!!!
Pasangan gosip paling famous.
Huh pakaian Qi dah ok dah.. tapi waktu dah nak bukak puasa .. Ada kemalangan yang tidak disengajakan menyebabkan kain Qi cedera parah.. Kesian kain Qi.. Tapi sian lagi Qi.. Menaggung kesengsaraan sederian.. Ada budak laki tu ketawekan Qi sampai tak ingat dunia. DAH la sebab die. Qi punya kain koyak.. Urgh!!!!!
Kali pertame Qi pakai kain terbelah.. Hihihihi... Ape Qi balaja.. Kalau pakai baju kurung jangan ganas sangat.. Pesanan ni khas untuk bebudak perempuan yg agak lasak macam Qi ni.. Hihihi LAsak k ????
Nanti Qi upload gambar waktu Qi bukak puasa kat sane.. Huhuhuhu

saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...