Thursday, 11 August 2011

Imam Muda di sekolah..


Assalamualaikum..
Alhamdulilah selamat sudah kita berpuasa hingga hari ke 12.
Entri aku hari ni cerita pasal Imam Muda Nuri datang kat sekolah aku. Korang ingat tak pertandingan realiti Imam Muda Season 1.






encem x??? Kacak kan2..

Seronok sangat ye la Imam Muda datang sekolah.Lagi kalau Imam Muda yang single mingle . Ha port aku dalam surau tadi betol2 saf depan budak perempuan. Kira aku barisan depan la. Tapi.... silap aku duduk depan tiang surau. Aku main cak-cak lagi dengan Ustaz Nuri tu.. Yela time dia ke kanan aku kanan time die ke kiri aku ke kiri.. Time die center kat tiang aku  redo je la. HUhuHUhu SIKIt sebanyak dia cerita pasal waktu dia kat Imam Muda dedulu.. Pasal Jenazoh, Pasal tangkap BASAH. hihihi bila pandang sekelip mate ..  mane nampak..  Aku nak cakap kalau pandang sekilas macam REMY ISHAK.time die ketawe perh menguji kesabaran aku nak ketawe sekali.. Berderai suara kiteorang ketawe satu surau tu. Eh lupa lak nak cakap sal kawan yang beliau bawak bersama-sama .. ENcem ciut cam Suib Sepah.



ada gaya tak???



 Ha Ustaz Nuri ni menjiwai jiwa kami yang muda ni. Maklum la Imam MUDA katakan. Yang paling aku ingat are you ready?? And ada satu ag ayat dia. Lelaki kena unggul, perempuan mesti anggun Tapi jangan TUNGGUL!!! hihihi
 Sedikit sebanyak aku bangga dengan dia. Dia salah seorang anak FELDA yang mengharumkan nama FELDA. Nanti kalau cikgu aku dah upload gambar ustaz Nuri ni kat sekolah guweh.. Akan bakal aku toton kan kat blog ni lagi. Secara tak langsung aku istihar aku jadi fan dia dengan rasminya.. Hihihi peace.

 Tibe2 nak tunjukkan video ni lak.. ..COMEI3




Comei bukan??? comei3



Kacak luar kacak dalam.


kAN betul dia ada misai. Hihihihi
saya suka tengok batman,sudah baca sila komen

2 comments:

areyl said...

Hahahaaha..lawak lorhh baca cerita kat tajuk ni..bukan ape..sbb asenya ad kaitan nan abg kan..motif je ea ckp same cam syuaib sepah..x same lnsung ase..jauh sama skali kot..kikikikikiki..n thanks la sbb masukkan vdeo youtube tu kat blog ni ye..hehhe

JaNnaH said...

hahahaha.... lol.. bace k???? aduh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...